Deniz Uğur hakkında 4 ayrı suçtan soruşturma açıldı!

Deniz Uğur hakkında 4 ayrı suçtan soruşturma açıldı. Reha Muhtar, eski eşi Deniz Uğur hakkında şikayetçi oldu. Uğur hakkında şikayet üzerine; 'adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs', 'yargı görevini yapanı etkileme', 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' ve 'çocuğun kaçırılması ve alıkonulması' suçlarından soruşturma başlatıldı.

Oyuncu Deniz Uğur ile haber spikeri Reha Muhtar arasında sular durulmuyor. Evlilikleri biten ve ikiz çocukları bulunan Deniz Uğur ile Reha Muhtar arasında velayet davası bulunmakta. Davada mahkeme kızları Mina'nın velayetini, 2 ay süreyle Deniz Uğur'a vermişti. Oğulları Poyraz ise Reha Muhtar'da kalmıştı.

REHA MUHTAR SAVCILIĞA BAŞVURDU

Sabah'ta yer alan habere göre; bu karar sonrası Reha Muhtar, avukatı aracılığı ile savcılığa başvuruda bulundu. Eski eşi Deniz Uğur hakkında, velayetin mahkeme kararı ile kendisine verildiği halde çocuğunu kendisine teslim etmediği iddiasında bulundu.

Ve Uğur'un çocukları üzerinde baskı kurup çocuğunu videoya aldığını ve bu şekilde, yargılama yapıp mahkemeyi etkilemeye çalıştığı öne sürüldü.

DENİZ UĞUR'A 4 AYRI SUÇTAN SORUŞTURMA

Muhtar ayrıca şarkıcı Seren Serengil'in, mahkeme sürecinde kendi lehine tanıklık yapacağını fakat Deniz Uğur'un avukatının, Seren Serengil ile görüşmesi sonucunda tanıklık yapmaktan vazgeçtiğini iddia etti. Ve bu nedenlerle eski eşine dava açılmasını talep etti.

Uğur hakkında şikayet üzerine; 'adil yargılamayı etkilemeye teşebbüs', 'yargı görevini yapanı etkileme', 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' ve 'çocuğun kaçırılması ve alıkonulması' suçlarından soruşturma başlatıldı.

Başsavcılık şikayet üzerine soruşturma açılıp yürütüldüğünü ve ünlü oyuncunun, adresinin Beykoz'da bulunduğunu ve eylemlerinin bu ilçede gerçekleştiğini belirtti. Soruşturma yetkisizlikle Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi.