Deniz Seki kimdir, kaç yaşında? Deniz Seki neden hapse girdi?

Deniz Seki kimdir, kaç yaşında soruları merak ediliyor. Deniz Seki neden hapse girmişti? Popstar 2018 jüri üyeleri arasında Deniz Seki, Can Bonomo, Bülent Ersoy ve Armağan Çağlayan bulunuyor. Vatandaşlar ünlü sanatçılar ile ilgili bilgileri araştırıyorlar. 1 Temmuz 1970 yılında İstanbul'da dünya gelen Deniz Seki aslen Antalyalıdır. Besteci ve söz yazarı olan Deniz Seki çıkardığı albümlerle bir çok kişinin gönlünü fethetmiştir. 1993 senesinde Melih Kibar'la tanışan Deniz Seki'nin sanatçılık kariyeri bu zamanda başlamıştır. 1995 senesinde, kendini iyice şarkı söylemeye hazır hissettiği anda ''POP - SHOW 95'' Şarkı yarışmasına katılmış ve yazdığı şarkıyla birinci olmuştur. Zaman içinde bir çok şarkıyı yazan besteler yapan Seki 2013 yılında turizmci Faruk Salman ile nişanlanmıştır. İkili geçtiğimiz aylarda ayrıldıklarını duyurdular. Detaylar haberimizde sizlerle.

Popstar 2018 jüri üyeleri arasında bulunan Deniz Seki’nin kim olduğu merak ediliyor. Deniz Seki kimdir, kaç yaşında soruları ve neden hapse girdiği araştırılıyor. Deniz Seki, 1 Temmuz 1970 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Babası Antalyalı olduğu için kendini Antalyalı hissetmektedir. İlkokulu Maçka Süheyla Artem, orta ve lise eğitimimi de yatılı olarak Çamlıca kız Lisesi'nde okudu. Okulunu bitirdikten sonra, TRT İstanbul televizyonundaki sunuculuk sınavlarına katılarak sunucu olmaya karar verdi. İdealist bir yapıda olan şarkıcı sunuculuk yaparken içindeki müzisyen ruhunun çıkması biraz zaman aldı. Öyle ki, 1993 Yılında Melih Kibar'la tanışması sonucu müzik hayatına başladı. Ve 1997 yılında, uzun çalışmalar sonucunda 1. albümü olan “Hiç Kimse Değilim” müzikseverlerle buluştu. Yaşadığı acı ya da tatlı duygu yoğunlukları, söz ve bestecilik kimliğinin ortaya çıkmasını sağladı. Deniz Seki, 2015 yılının Aralık ayında cezasını çekmekte olduğu Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevinde Atv'de oynamakta olan “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinde Meryem Çakırbeyli rolünü canlandıran Deniz Çakır'ın koğuş arkadaşı konuk oyuncu olarak oynadı.

DENİZ SEKİ KİMDİR?

1 Temmuz 1970 yılında İstanbul'da dünya gelen Deniz Seki aslen Antalyalıdır. Besteci ve söz yazarı olan Deniz Seki çıkardığı albümlerle bir çok kişinin gönlünü fethetmiştir. 1993 senesinde Melih Kibar'la tanışan Deniz Seki'nin sanatçılık kariyeri bu zamanda başlamıştır.

1995 senesinde, kendini iyice şarkı söylemeye hazır hissettiği anda "POP - SHOW 95" Şarkı yarışmasına katılmış ve yazdığı şarkıyla birinci olmuştur. Zaman içinde bir çok şarkıyı yazan besteler yapan Seki 2013 yılında turizmci Faruk Salman ile nişanlanmıştır.

Deniz Seki'nin albümleri

1997 yılında Hiç Kimse Değilim

1999 yılında Anlattım

2001 yılında Şeffaf

2003 yılında Aşkların En Güzeli

2005 yılında Aşk Denizi

2008 yılında Sahici

2011 yılında Sözyaşlarım

2014 yılında İz

Deniz Seki, 2015 yılının Aralık ayında cezasını çekmekte olduğu Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevinde Atv'de oynamakta olan “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinde Meryem Çakırbeyli rolünü canlandıran Deniz Çakır'ın koğuş arkadaşı konuk oyuncu olarak oynadı.

DENİZ SEKİ EVLİ Mİ?

Deniz Seki ünlü olmadan bir evlilik yapmıştır. 1989 yılında oyuncak fabrikası sahibi olan Turhan Başaranoğlu ile evlendi üç yıl evli kaldıktan sonra boşandı. Müzisyen Hüsnü Şenlendirici ile birlikte oldu. Deniz Seki 2013 yılında turizmci Faruk Salman ile nişanlandı. Daha sonra ayrıldılar.

DENİZ SEKİZ NEDEN HAPSE GİRMİŞTİ?

“Uyuşturucu temin etmek” suçlamasıyla 2 Şubat 2009'da tutuklanan Deniz Seki, 220 gün hapis yattıktan sonra 24 Ekim 2009'daki ilk duruşmasında tahliye edildi. Devam eden davada Özel Yetkili İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından, “kokain satın alıp içmek” ve “başkalarına uyuşturucu temin etmek” suçlarından 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Cezasının Yargıtay'da onanması üzerine 30 Mayıs 2014'te hakkında yakalama kararı çıkarılan Deniz Seki, ortadan kayboldu. Ancak firariyken hukuki mücadelesini sürdürmeye devam etti.

Önce “kadın hastalıkları” nedeniyle kanser olma riski bulunduğunu belirterek infazının ertelenmesini talep etti. Adli Tıp Kurumu, Seki'nin hastalığının cezaevinde kalmasına engel olmadığı yönünde rapor hazırlayınca, infazın ertelenmesi talebi reddedildi. Seki'nin avukatları, bu sefer de adil yargılama hakkının ihlal edildiği gerekçesiyle Anayasa Mahkemesi'ne ve Adalet Bakanlığı'na başvurmuştu. Ünlü şarkıcı 16 Kasım 2014’te “uyuşturucu ticareti yapmak” suçundan cezaevine girmişti

POPSTAR 2018 JÜRİ ÜYELERİ

Popstar 2018 jüri üyeleri arasında Deniz Sekiz, Bülent Ersoy, Armağan Çağlayan ve Can Bonomo yer alıyor.