Deniz Seki, İbrahim Tatlıses'in 'Davul gibi olmuşsun, zayıflamamışsın' sözleri hakkında ilk kez konuştu

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, son dönemde verdiği kilolar ile adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz haftalarda İbo Show'a konuk olan Deniz Seki, İbrahim Tatlıses'in 'Davul gibi olmuşsun, zayıflamamışsın' sözlerine ilişkin ilk kez konuştu. Seki, 'Ben ona “Artık sizin aşkınız çocuklarınız, torunlarınız, kızlarınız” dedim. O da sinirlenip bana “Davul gibi olmuşsun!” dedi. ' ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, Hürriyet'e özel açıklamalarda bulundu. Kilo verme sürecinden, İbo Show'da İbrahim Tatlıses ile arasında geçen diyaloğa kadar tüm bilinmeyenler anlatan Seki, samimi açıklamalarda bulundu.

Ünlü şarkıcı, 'Hakkınızda çıkan "kilo aldı", "kilo verdi", "bu ne hâl Deniz Seki" gibi haberlerden etkileniyor musunuz?' sorusuna şu yanıtı verdi:

'Hiç etkilenmiyorum. Çok haklılardı çünkü. Bir ara annemin rahatsızlığı yüzünden stresliydim, o dönem kilo falan umurumda değildi. Zor günler geçirdim ve sağlıksız beslendim. Ama şimdi, sevenlerimin beni ilk gördüğü 1997 yılındaki Deniz oldum. Bu, sanatçının seyircisine sorumluluğudur.'

Açıklamalarına devam eden Seki, 'Yemek konusunda çok büyük hatalar yapıyormuşuz. Ben neyle neyin yenip yenmeyeceğini sonradan öğrendim. Bize sağlıklı gibi gözüken besinler tüketiyor, besin değerlerini kendi ellerimizle yok ediyormuşuz. Şeyda Coşkun'a çok teşekkür ediyorum, onun sayesinde zayıfladım. Kan grubuma göre besleniyorum artık. Protein ağırlıklı yani.' ifadelerini kullandı.

'İbrahim Tatlıses programında size "Davul gibi olmuşsun, zayıflamamışsın" dedi. Kırıldınız mı?' sorusuna da cevap veren ünlü şarkıcı şunları söyledi:

'Hayır, o bana şaka yaptı yahu. Ben ona "Artık sizin aşkınız çocuklarınız, torunlarınız, kızlarınız" dedim. O da sinirlenip bana "Davul gibi olmuşsun!" dedi. Şaşırdım "Aaa ben mi!" diye. Sonra hemen çevirdim, "İbrahim Abi halen çok yakışıklısınız" dedim. O da "Sen de 50 kilosun" dedi.'