Deniz Seki Bayhan olayında ''büyük konuşmanın'' bedelini ödedi!

Popstar yarışmasında Deniz Seki'nin Bayhan için, ''Hapse giren adamdan sanatçı olmaz'' ifadesini kullanmıştı ancak yıllar sonra Deniz Seki de mesleğini icra ettiği dönemde hapse girmek zorunda kalmıştı. Deniz Seki ve Bayhan'ın o polemiği yaşanan bu dönemde yeniden gündeme gelmiş, taraflar daha sonra helalleşmişlerdi. Popstar'ın jüri üyelerinden Ahmet San, yaşanan bu olay için, Deniz Seki'yi eleştiren açıklamalarda bulundu.

Ahmet San, bir dönemin en popüler yarışmalarından Popstar'da jürilik yapmış ve Popstar ile tüm Türkiye'de tanınır hale gelmişti. Popstar yarışmasında Deniz Seki ile Bayhan arasındaki kriz, oldukça gündem olmuştu. tv100'de yayınlanan Şükrü Dudu ile Berber Masası programına konuk olan Ahmet San, Deniz Seki ile Bayhan arasındaki yaşanan gerilim için şu ifadeleri kullandı:

"Armağan Çağlayan tercihini televizyon şovu niteliğinde aldı"

"Bana göre 4 jüri üyesinden biri olarak Bayhan'ı ben finalist olarak görmek istemezdim. Bu yapım ama başta Armağan (Çağlayan) olmak üzere seçimlerde bile tercihlerini televizyon şovu niteliğinde almışlar. Oradaki birkaç unsur aslında programa çok büyük renk kattı. Müzikalite açısından bana göre katmaz dediğim katkıları, reyting ve popülarite açısından kazandırdı."

"Deniz Seki bazı konulara yersiz şekilde değindi"

"Bayhan'la biz ilk tanıştığımızda aşçı yardımcısıydı. Geçmişinde de kimi polisiye olaylar yaşanmış. Orada bana göre Deniz Seki yersiz şekilde değindi bazı konulara. Her insan hata yapabilir, o hatanın da cezasını öder, bu Bayhan'ın başına geldiği gibi hepimizin başına da gelebilir. Zaten, evren sana bir şekilde yanlışlıklarını ödettiriyor, o günkü Deniz'in yanlış tutumunu haksız olsa dahi, 'Büyük konuşma' şeklinde o gün ona dersiyle göstermiş oldu, diye düşünüyorum."