Deniz Bulutsuz kimdir, ne iş yapıyor? Deniz Bulutsuz kaç yaşında?

Ozan Güven ile bir süredir birlikte olan Deniz Bulutsuz ünlü oyuncu tarafından darp edildiğini açıkladı. Tartışma sonrası darp raporu alan Deniz Bulutsuz'un ünlü oyuncuya dava açmaya hazırlandığı öğrenildi. Oyuncu Ozan Güven ile eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'un İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na yaptıkları karşılıklı darp suç duyurusu üzerine soruşturma başlatıldı. Deniz Bulutsuz'a dair merak edilenlerin tümüne haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz.

Magazin gündemine bomba gibi düşen Ozan Güven - Deniz Bulutsuz olayına dair araştırmalar güncel olarak gerçekleştiriliyor. Geçtiğimiz günlerde yaşadıkları tartışmanın büyümesi üzerine darp raporu alan Deniz Bulutsuz'un ünlü oyuncuya dava açmaya hazırlandığı öğrenildi. Bulutsuz sevgilisi Güven hakkında, "Bir saatten fazla süren ağır fiziksel şiddete maruz kaldım" diyerek şikayetçi olduğunu açıklamıştı. Deniz Bulutsuz hakkında merak edilenlerin tümünü sizler için derledik.  

DENİZ BULUTSUZ KİMDİR?

29 yaşında olan Deniz Bulutsuz, üniversite eğitimini Galatasaray Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı bölümünde almıştır. Daha sonra yayıncılık kariyerine başlayan Bulutsuz, yayıncılık sektörüne girmiştir. Vogue ve GQ gibi popüler dergilerde yer almıştır.

OZAN GÜVEN KİMDİR?

Ozan Güven, 19 Mayıs 1975 tarihinde Almanya'nın Nürnberg şehrinde dünyaya gelmiştir. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Modern Dans Bölümü’nden mezundur. İzmir Belediye Konservatuar'ında oyunculuk dersleri alan Ozan Güven, Şahika Tekand Tiyatrosu'nda çalıştı.

Bugüne kadar Çiçeği Büyütmek, İkinci Bahar, Dünya Varmış, Bana Abi De, Havada Bulut, Aslı ile Kerem, Koçum Benim, Bir İstanbul Masalı, Hırsız Polis, Canım Ailem, Muhteşem Yüzyıl, Koyu Kırmızı, GORA, AROG, Yahşi Batı, Pek Yakında, Arif V 216 ve Fi gibi yapımlarda rol almıştır.

2005 yılında, İkinci Bahar dizisi sırasında tanıştığı yönetmen Türkan Derya ile evlendi, 2010 yılında ise boşandılar. Ozan Güven’in bu evlilikten Ali Ateş isminde oğlu bulunmaktadır.