Deniz Baysal Yurtcu aslen nereli, evli mi? Deniz Baysal Yurtcu kimdir, kaç yaşında?

Deniz Baysal Yurtcu bugün Arda ile Omuz Omuza'nın konuğu oluyor. Her pazar Kanal D'de yayınlanan programda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Şu sıralar TRT 1'in Teşkilat dizsisinde başrolü oynayan oyuncu Kaçak Gelinler dizisiyle büyük bir hayran kitlesi edinmiştir. Deniz Baysal Yurtcu kimdir, kaç yaşında? Deniz Baysal Yurtcu aslen nereli, evli mi?

Deniz Baysal Yurtcu, Kanal D'de yayınlanan program Arda ile Omuz Omuza'nın misafiri oluyor. Arda Türkmen ile beraber Banofee Pie yapmaya çalışacaklar. Kaçak Gelinler dizisiyle geniş kitlelerce tanınmıştır. TRT 1'in fenomen dizisi Teşkilat'ta başrol oyuncusu olarak kariyerine devam etmektedir. Peki, Deniz Baysal Yurtcu kimdir, kaç yaşında? Deniz Baysal Yurtcu aslen nereli, evli mi?

DENİZ BAYSAL YURTCU KİMDİR?

Deniz Baysal Yurtcu, 5 Nisan 1991 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir. İlköğrenimini Karşıyaka İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Teğmen Ali Rıza Akıncı Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. 10 yıl boyunca Karşıyaka Belediye Tiyatrosu'nda görev aldı. Hâlen Celal Bayar Üniversitesi'nde uluslararası ticaret okumaktadır.

İlk olarak "Derin Sular", "Bitmeyen Şarkı", "Babalar ve Evlatlar" gibi bazı dizilerde roller aldı. "Aşk, Ekmek, Hayaller" adlı dizide canlandırdığı Karaca Yılmaz rolü ile tanınmaya başladı. 2014 yaz ayında başlayan "Kaçak Gelinler" adlı dizide canlandırdığı Kainat Gencer karakteri ile geniş bir hayran kitlesi kazandı.

Show TV'de başlayan "Beyaz Yalan" adlı dizide birbirine sadece yüz olarak benzeyen, karakterleri ve yaşamları tamamen farklı Alara Korel ve Melek Yılmaz adlı iki genç kızı canlandırmıştır. 2017-2018 yılları arasında Yapımı Avşar Yapım olan "Fazilet Hanım ve Kızları" dizisinde başrol karakteri olan Hazan Çamkıran'ı canlandırdı.

Söz dizisinde başrol Savcı Derya Duman karakterini oynadı. Son olarak, TRT 1'de yayımlanan "Teşkilat" dizisinde Zehra Balaban karakterini canlandırmaktadır.

1991 doğumlu olan Deniz Baysal Yurtçu, 2021 yılı itibarıyla 30 yaşındadır. 2019 yılında şarkıcı Barış Yurtçu ile evlendi.