Deniz Baysal Teşkilat dizisi için yeni partnerini duyurdu! Takipçilerine olay gönderme!

Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Hakan Boyav, Nihat Altınkaya, Tuncer Salman, Ezgi Şenler ve Çağlar Ertuğrul'un veda ettiği dizi Teşkilat'ın yeni sezonu izleyicilerin takip ettiği konulardan oldu. 2 sezondur TRT 1'de yayınlanan dizi hem konusu hem de aksiyon dolu sahneleriyle izleyiciyi ekran başına kilitliyor. Dizinin başrol oyuncusu Deniz Baysal'ın yeni partneri ile ilgili açıklaması ise yüzleri güldürdü.

TRT 1'in fenomen dizisi Teşkilat'ta birçok ayrılık yaşandı. Dizinin başrolünde yer alan Çağlar Ertuğrul'da bu sezon projeye veda etti. Bunun ardından Deniz Baysal'ın kiminle partner olacağı merak edildi. Güzel oyuncudan da takipçilerine yanıt gecikmedi.

Deniz Baysal'ın canlandırdığı Zehra karakterinin Teşkilat dizisindeki hikayesi devam ediyor. 3. sezonda çok farklı bir bölümle yayınlanacak olan dizide birçok oyuncunun ayrılmasıyla işler değişti.

Deniz Baysal Yurtçu'nun yeni sezonda kiminler partner olacağı konuşulurken oyuncunun paylaşımı ve yaptığı yorum dikkat çekti.

Sosyal medya hesabından sakal ve bıyık eklediği bir fotoğrafını paylaşan Deniz Baysal, şöyle yazdı: "Ben giriyorum arkadaşlar 3. Sezonda 2 karakteri oynuyorum." dedi.