Deniz Barut kim? Deniz Barut kim kaç yaşında, boşandı mı?

'Deniz Barut kim?' sorusu merak edilen konular arasında yerini aldı. Star TV’de ekrana gelen Avlu’da Melis karakterine hayat veren Deniz Barut, mahkemeye sunduğu boşanma dilekçesinde, eşiyle fikren ve ruhen anlaşamadığını ve bu nedenle evlilik birliğinin temelinden sarsıldığını dile getirdi. Boşanma haberleri ile gündeme gelen Deniz Barut kim? Deniz Barut kaç yaşında? Deniz Barut hakkında merak edilenlerin tümünü sizler için araştırdık...

'Deniz Barut kim? Deniz Barut boşandı mı?' sorularının yanıtı merak ediliyor. Star TV'nin reyting rekortmeni olan Avlu dizisinde Melis karakterine hayat veren Deniz Barut, mahkemeye sunduğu boşanma dilekçesinde, eşiyle fikren ve ruhen anlaşamadığını ve bu nedenle evlilik birliğinin temelinden sarsıldığını belittti. Boşanma haberlerinin gündeme gelmesi ile birlikte  Deniz Barut merak edilmeye başlandı. Deniz Barut hakkında merak edilenleri sizler için derledik. 

DENİZ BARUT KİMDİR? 


Deniz Barut, 19 Mart 1983 yılında Denizli’de dünyaya gelmiştir. İzmir Ege Üniversitesi Spor Akademisi mezunudur. Deniz Barut, 1997 yılında Elite Model Look güzellik yarışmasına katılmış ve yarışmada 2. olmuştur. Podyumların ardından Kaybolan Yıllar isimli dizi ile oyunculuk kariyerine adım atan Deniz Barut daha sonra Lale Devri, Kara Para Aşk ve

Anneler ile kızları dizilerinde rol almıştır.

2005 yılında yönetmen Şafak Bakkalbaşıoğlu ile evlenen Deniz Barut'un 2 oğlu bulunmaktadır.

Şimdilerde Star Tv ekranlarında yayınlanmakta olan Avlu adlı dizide Melis karakterine hayat veren Deniz Barut, 1.75 metre boyunda, 54 kilo ve Balık burcudur.

DENİZ BARUT BOŞANDI MI? 

'Kaybolan Yıllar', 'Lale Devri', 'Kara Para Aşk' ve en son 'Avlu' dizisinde rol alan iki çocuk annesi oyuncu Deniz Barut, İstanbul Aile Mahkemesi'ne başvurdu. 14 yıllık yönetmen ve yapımcı eşi Halil Şafak Bakkalbaşıoğlu'na boşanma davası açtı. Deniz Barut, mahkemeye sunduğu dilekçede, eşiyle fikren ve ruhen anlaşamadığını ve bu nedenle evlilik birliğinin temelinden sarsıldığını belirtti. Davayı karara bağlayan mahkeme, çiftin anlaşmalı olarak boşanmasına karar verdi. 

ŞAFAK BAKKALBAŞIOĞLU KİMDİR?

1964 yılında İstanbul'da doğdu.1985'te Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Basın Yayın Yüksek Okulu'ndan mezun oldu. 1983 yılında üniversite öğreniminin ikinci yılından itibaren TRT'de çalışmaya başladı. Senaryo yazarlığı ile başlayan görevi yapımcılık ve ardından yönetmenlik ile 1992'ye kadar devam etti. Bu süre içerisinde 'Laf-ı Güzaf' (dramatik belgesel), 'Edebiyat Üçlemesi' (dramatik belgesel) , 'Prensesin Böylesi' (drama) ve 'Ondan Sonra'(magazin) gibi birçok başarılı işe imza attı.

1992 yılında ATV' ye transfer oldu. 1997'ye kadar Süren bu süreçte 'A Takımı' 'Televizyon çocuğu' 'Zaga' gibi hafızalara kazınan bir çok iş yaptı. Şu an BBO YAPIM da ekibiyle birlikte çalışmalarını sürdüren Bakkalbaşıoğlu aynı zamanda Bahçeşehir Üniversitesi ve İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde öğretim üyeliği görevini üstlenmektedir.

Ankara Üniversitesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, Basın Yayın Yüksek Okulu, 1985 mezunu. 1997 Yılında Nihat Özcan ile birlikte BİRLEŞİK HEYECANLAR isimli yapım firmasını kurdu. Star Televizyon kanalına önce genel müdür yardımcısı, sonra genel müdür oldu. Televizyon ve Sinema Yapımcıları Meslek Birliği'nin kurucu üyesidir.

“Patron”. Ama ona sorarsanız “yönetmen” olarak anılmayı tercih eder. Ne de olsa 1983'ten bu yana kamera arkasında. Mesleğe TRT'yle siftah, ATV'yle özel sektör, dikkat çeken yapımlar, övgüler, ödüller, “Birleşik Heyecanlar” la yeni ufuklar ve şimdi de Bambaşka Bir Oluşum'la gencecik, taptaze, yepyeni bir “görsel mimarlık ve mühendislik ofisi.” Kısaca, görüntünün sevdası bırakmamış bir türlü yakasını. Masanın başında değil, sahanın içinde olmayı sever.