Naz Çağla Irmak gönlünü Sarp Levendoğlu'na kaptırdı

Demir Kadın Neslican filminde başrol olan Naz Çağla Irmak, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla aşkını duyurdu. Irmak, kendisi gibi oyuncu olan Sarp Levendoğlu ile çekildiği kareyi kalp emojisi ile paylaştı. İkiliden konuya ilişkin açıklama gelmedi.

Ferhan Şensoy'un kızı Derya Şensoy ile ilişkisini noktalayan ünlü oyuncu Sarp Levenoğlu kalbinin kapılarını yeniden açtı. Demir Kadın Neslican filmi için saçlarını kazıtması ile gündem olan Naz Çağla Irmak'la Sarp Levendoğlu aşk yaşamaya başladı.

Naz Çağla Irmak, önceki gün Instagram hesabının hikaye bölümünden Sarp Levendoğlu ile çekildiği samimi kareyi kalp emojisi ile paylaştı. Irmak, paylaşımının ardından yeni ilişkiyi duyururken ikili sosyal medyada gündem oldu. Ünlü çift, aşk haberlerinin çıkmasının ardından sessizliğini koruyor.

İşte Naz Çağla Irmak'ın aşk paylaşımı...

NAZ ÇAĞLA IRMAK KİMDİR?

Naz Çağla Irmak 31 Mayıs 1997 tarihi Ankara'da dünyaya geldi. Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusudur.

Hülya Gülşen Irmak'ın kızıdır. Dizi kariyerinde ilk olarak annesiyle birlikte Bizim Evin Halleri isimli yapımda kamera karşısına geçti. Bizim Evin Halleri dizisi ile profesyonel kariyerine adım atmış olsa da asıl çıkışını ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Kırgın Çiçekler dizisi ile sağladı. 2019'da vizyona giren Çakallarla Dans 5 filminde yer aldı. En son Dostoyevski'nin Tiyatro sahnesine uyarlanan eseri "Westend – Batının Sonu" oyununda yer aldı.