Demi Moore podyuma çıktı yer yerinden oynadı! Son hali sosyal medyayı ikiye böldü

Yaptırdığı estetik operasyonlarla gündeme gelen ancak çıkan haberleri he fırsatta yalanlayan dünyaca ünlü isim Demi Moore, Paris'teki Hazır Giyim Moda Haftası kapsamında düzenlenen bir defilede podyuma çıktı. Dünyaca ünlü ismin yüzündeki değişim dikkatlerken kaçmazken sosyal medya ikiye bölündü.

Dünyaca ünü yıldız Demi Moore, geçtiğimiz akşam Paris'teki Hazır Giyim Moda Haftası'nda defilede boy gösterdi. İngiliz tasarımcı

Kim Jones'un hazırladığı 2021 ilkbahar yaz koleksiyonu tanıtılırken podyumda Kate Moss, Naomi Campbell, Bella Hadid, Cara Delevingn gibi isimler yerini aldı.

Siyah bir pantolon ve bluz ile podyuma çıkan Demi Moore'un omuzlarına kadar kpe tercih etmesi beğeni topladı. Ancak Demi Moore'un podyumdaki görüntüsü sosyal medyanın gündemine oturdu.

Moore'un tanınmayacak kadar büyük bir değişim geçirdiğini söyleyen sosyal medya kullanıcıları 'Ama bunun nedeni, estetik operasyon mu yoksa makyaj sanatçısının ustalığı mı belli değil' yorumunda bulundu.

Başak bir sosyal medya kullanıcısı 'Demi daha fazla estetik operasyon yaptırma. Bu utanç verici. Bence herkes yaşlanmayı kabul etmeli' diyerek sert ifadeler kullandı.