Demi Lovato'nun yeni albümü, şarkıları ve cesur pozları...

Demi Lovato yeni albümü öncesi yaşadıkları ile yine gündemde. Oynadığı diziler, söylediği şarkılar ve verdiği cesur pozlarıyla konuşulan Demi Lovato kimdir? Ona dair her şey haberimizde...

Derleyen: Büşra Şahin

Demi Lovato yeni albümü öncesi yaşadıkları ile yine gündemden hiç düşmüyor. Amerika’nın ödüllü şarkıcı ve oyuncusu şöhreti ilk oynadığı dizi Barney & Friends ile yakaladı ama sonra müzik ağır bastı.

DEMİ LOVATO KİMDİR?

Demi Lovato ilk dizi deneyiminden sonra oyunculuk hayatını sevdi ve 2008 yılında Rock Kampı adlı filmde başrol oynadı. 2008 yılı uğurlu gelmiş olacak ki yine aynı yıl ilk albümü Don't Forget'i piyasaya sürdü. Daha ilk albümünde başarıyı yakalayan Demi Lovato, rekor satış ile Amerika Kayıt Endüstrisi Birliği tarafından altın sertifika ödülüne layık görüldü.

Demi, ilk albüm başarısının verdiği özgüvenle ikinci albüm çalışmalarına başladı. 23 yaşındaki güzel şarkıcı Demi Lovato, 2009 yılının Temmuz ayında ikinci albümü olan Here We Go Again’i sevenleriyle buluşturdu.

DEMİ LOVATO OYUNCULUK KARİYERİNİN ZİRVESİNDE

Demi Lovato oyunculuk kariyerinde de müzik sektöründe olduğu gibi hızlı bir yükselişe geçti. Dönemin fenomen dizilerinden biri olan Prison Break ve Just Jordan’daki başarılı oyunculuk performansıyla göz doldurdu.

Ardından Demi Lovato’ya birçok dizi ve film teklifleri geldi. Lovato, bu dizi tekliflerinden birini değerlendirdi ve Sonny'nin Yıldızı dizisiyle anlaşma imzaladı. Dizi gençlik dizisi olunca şüphesiz güzelliği ve şöhretiyle Demi Lovato başrolü kaptı. Sonny'nin Yıldızı dizisi ile 2011 yılında ‘Favori TV Aktrisi’ ödülünün sahibi oldu.

Bu sırada Demi Lovato kendisi gibi şarkıcı olan Joe Jonas’la büyük bir aşk yaşadı. Evlilikle sonlanması beklenen ilişki 2010 yılında ayrılıkla sonuçlandı. Sevenleri ve magazin dünyası ayrılık haberiyle şoka uğradı.

Ayrılık acısının üzüntüsü ve magazin dünyasında çıkan haberlerle Demi Lovato zor günler geçirdi. Geçirdiği zor günleri bir türlü atlatamayan sanatçı, psikolojik nedenlerden dolayı tedavi gördü.

DEMİ LOVATO YAŞADIKLARINI ŞARKILARLA ANLATTI

Demi Lovato, 3 ay tedavi gördükten sonra yaşadığı duygusal travmayı bir single ile anlatmaya karar verdi. Titiz çalışmalar sonrası Skyscraper adlı bir single piyasaya sürdü. 

Lovato’nun  Skyscraper şarkısı hayranları tarafından çok sevildi. Şarkı Demi Lovato’ya iki önemli ödül getirdi. İlk olarak Teen Choice Awards'de ‘En İyi Yaz Şarkısı’ ödülüne layık görüldü. Şarkının başarısı Demi’nin toparlanmasına yardımcı oldu. Ardından ikinci ödül 2012 yılında MTV Video Müzik Ödülleri’nden geldi. Şarkı ‘En İyi Mesaj Veren Şarkı’ ödülünün sahibi oldu.

Demi Lovato yaşadıklarından sonra güçlü kalmayı kendisine ilke edindi. Yaşadıklarının herkese ders olması gerektiğini söyleyerek kendi hayatını anlatan bir belgesel çekti. Sloganı da belgeselin adı oldu: Stay Strong (Güçlü Kal).

Gücün ve yeni hayat felsefesinin verdiği özgüven her geçen gün Demi’yi başarıya sürükledi. Kendini yenileyen sanatçı 2013 yılında DEMI albümünü sevenleriyle buluşturdu.

DEMİ LOVATO CESUR POZLARIYLA OLAY YARATTI 

Aşkları ve yaşadıklarıyla Lovato magazin gündeminden hiç düşmedi. Saçlarında yaptığı değişikliklerden giydiği kostümlere kadar her hareketi sosyal medyada olay oldu.

Demi Lovato sosyal medyada bu kadar fenomen olunca iş tekliflerinin de ardı arkası kesilmedi. Bir derginin teklifini kabul etti ve otel odasında cesur pozlar verdi. Demi’nin çıplak pozları sosyal medyada bomba etkisi yarattı.
Olay pozlardan sonra Demi açıklama yaptı ve büyükbabasını kaybettiğini bu yüzden çok üzgün ve savunmasız olduğunu, fotoğraflara da yaşadığı yası yansıtmak istediğini söyledi. 
Fotoğraflarda kıyafet, rötüş ve makyaj olmaması dikkat çekti.

DEMİ LOVATO'NUN 5. YENİ ALBÜM GELİYOR

Demi Lovato dört başarılı albümün ardından beşinci albüm için gece gündüz çalıştı ve hazırlıklar bitti. Sevenleri güzel şarkıcının yeni albümü için gün sayıyor. Demi, albümün ilk şarkısı olan Cool fort he Summer adlı parçayı geçtiğimiz Temmuz ayında hayranlarıyla paylaştı. Herkesin büyük bir merakla beklediği albümün tamamı ise 16 Ekim’de piyasaya sürülecek.

DEMİ LOVATO'NUN OYNADIĞI DİZİ VE FİLMLER