Demet ve Alişan'a konuk olan Hasan Yılmaz kimdir? Hasan Yılmaz kaç yaşında, aslen nereli?

Hasan Yılmaz Star Tv'nin sevilen programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'a konuk oldu. Zaman zaman sosyal medya açıklamalarıyla magazin gündeminde yer alan Hasan Yılmaz izleyiciler tarafındna merak edildi. Ankara havası şarkıları ile gönüllere taht kurmuş olan Hasan Yılmaz kimdir, kaç yaşında? Hasan Yılmaz aslen nereli?

Şarkıcı Hasan Yılmaz Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programının 25 Şubat tarihli bölümüne konuk olarak katıldı. Özellikle Ankara havası şarkıları ile bilinen Hasan Yılmaz yıllar içerisinde birçok albüme de imzasını attı. Peki, Hasan Yılmaz kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? İşte hayatına dair merak edilen her şey...

HASAN YILMAZ KİMDİR?

1967 'de Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde doğan Hasan Yılmaz, Ankara havası şarkıları ile hem kendi memleketi hem de tüm Türkiye'de tanınan ve sevilen bir şarkıcıdır. Aslen Kastamonulu olan şarkıcının iş adamı Bekir Başar'ın manevi babası olarak gördüğü bilinmektedir. 17 yaşına kadar Kastamonu'da ikamet eden Yılmaz, birlikte işsizlik sebebi ile daha rahat yaşayabilmek için 1984 yılında ailesi ile İstanbul'a göç etti.

HASAN YILMAZ ALBÜMLERİ

  1. Acımasız Yıllar (1998 ilk albümü)
  2. Bu Kız Kalbimi Çaldı (1998)
  3. Döktür Muazzez
  4. Neredesin
  5. Döncem Ben Sana
  6. Salla (2005)
  7. Yalan mı (2006)
  8. Ver Coşkuyu (2007)
  9. İstanbul'un babası
  10. Çak
  11. Neyin Kafasını Yaşıyorsun

Leyla Bilginel kimdir, kaç yaşında? Leyla Bilginel nereli, evli mi?

Çılgın Sedat kaç yaşında, aslen nereli, kaç çocuğu var? Çılgın Sedat'ın eşi Özlem Kapurtu kimdir?