Demet ve Alişan ile Sabah Sabah'a konuk olan Aslızen'den yıllar sonra gelen şiddet itirafı!

Star TV'de ekrana getirilen Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk olan Aslızen yaptığı açıklamalar ile tüyleri diken diken etti. Babasından küçük yaşlarda gördüğü şiddetten bahseden Aslızen, annesiyle ilgili bir anıyı hafızasından sildirdiğini söyledi. Aslızen, 'Babam annemi öldü sandığı için balkondaki kara gömdü. O can çekişirken ki görüntüsü aklımdan hiç gitmiyor. Psikoloğum o kötü anıyı hafızamda yerini değiştirdi' sözleri ile yürek burktu.

İzmir'de yaşamını sürdüren ve geçtiğimiz aylarda meydana gelen depremi canlı canlı yaşamış olan Aslızen, Star TV'nin sevilen gündüz kuşağı programı Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oldu. Canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulunan Aslızen, annesiyle birlikte babasından gördüğü şiddeti anlatırken kan dondurdu.

Babasının, sürekli şiddet uyguladığını çocukluğunun çok kötü geçtiğini söyleyerek yürek burkan Aslızen, yıllar sonra gittiği psikoloğunda hafızasından annesiyle ilgili bir anısını sildirdiğini söyledi. Aslızen, şu ifadeleri kullandı:

'Babam annemi öldü sandığı için balkondaki kara gömdü. O can çekişirken ki görüntüsü aklımdan hiç gitmiyor. Psikoloğum o kötü anıyı hafızamda yerini değiştirdi. Ben annemin karda can çekiştiğini hatırlıyorum ama gözümün önüne köpük banyosu yapı, mutlu olduğu görüntü geliyor. Babamla görüşmüyorum. Hiç beddua etmem etmeyeceğimde. Ben onu affettim. Allah da çektiriyor çektirmesin artık yazık.'