Demet Şener'in kızı İrem Kutluay annesinin boyunu geçti

Geçtiğimiz günlerde kızı İrem Kutluay ile objektiflere yakalanan eski manken Demet Şener, hafta sonu keyfini alışveriş yaparak çıkardı. AVM'de görüntülenen Demet Şener ve kızı İrem Kutluay arasındaki boy farkı dikkat çekti. Gazetecilere poz veren ikiliden İrem Kutluay annesinin boyuna yaklaşmak için dizlerini kırarak poz verdi.

Demet Şener ve kızı İrem Kutluay gazetecilere poz vermeyi ihmal etmezken, İrem'in annesinin boyunu geçmemek için dizlerini kırması dikkatlerden kaçmadı.

"Annesinin boyunu geçmemek için dizlerini kırarak poz veriyor artık kızım" diyerek İrem Kutluay'a sarılan Şener ve kızı arasında eğlenceli dakikalar yaşandı.

Gazetecilerle ayaküstü sohbet eden 43 yaşındaki eski manken Demet Şener, alışveriş turunu tamamladıktan sonra İstinyePark'tan ayrıldı.

MİNİK DEMET

İş adamı Cenk Küpeli ile evliliğine kısa sürede nokta koyan Şener, geçtiğimiz günlerde yaptığı sosyal medya paylaşımı ile takipçilerini duygulandırdı.

Çocukluk fotoğrafını yayınlayan Şener, "Minik Demet" notunu düştü. Ünlü ismin nostaljik paylaşımı takipçilerinden yaklaşık 15 bin beğeni ve çok sayıda yorum almıştı.