Demet Şener'den 'Cenk Küpeli'ye aşık mısınız?' sorusuna bomba cevap

Cenk Küpeli ile 2019 yılında nikah masasına oturan, geçtiğimiz ocak ayında evliliklerini noktalayan Demet Şener, eski eşi hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Görüşmeye devam eden çiftten Şener, 'aşık mısınız?' sorusuna 'Aşk kolay kolay bitmez, yoğun duygularımız devam ediyor' yanıtı ile barışma sinyali verdi.

İbrahim Kutluay ile boşanmasının ardından gönlünü iş insanı Cenk Küpeli'ye kaptıran eski manken Demet Şener, 2019 yılında nikah masasına oturdu. Çiftin evliliği mutlu bir şekilde devam ederken Küpeli'nin çocuk istemesi 1,5 yıllık evliliğin bitmesine neden oldu.

'Severek ve üzülerek boşandık' açıklaması ile dikkat çeken Demet Şener, eski eşi Cenk Küpeli ile sık sık görüşmeye devam ediyor.

BARIŞMA SİNYALİ VERDİ

Posta'ya verdiği röportajda dikkat çeken açıklamalarda bulunan Demet Şener, 'Cenk Küpeli'ye hala aşık mısınız?' sorusuna şu yanıtı verdi:

'Aşk öyle kolay kolay bitmez. Evet, birbirimize karşı yoğun duygularımız hâlâ devam ediyor. Evliliğimiz zaten çocuk nedeniyle tıkandığı için ayrıldık. Bu konuda ikimiz de kendimizce haklıyız. Cenk dört dörtlük bir insan. Kalbi temiz, merhametli. Benden hiç vazgeçmedi. Yeniden ilişki konusunda istekli. Evlilik şart değil. Allah yolumuzu bir çizdiyse, devam ederiz'

Demet Şener, geçtiğimiz günlerde 'Cenk'le görüşüyoruz ama tekrar evlenmek gibi bir planımız yok. Belki tekrar bir araya gelebiliriz ama şu an o bile söz konusu değil' demişti.