Demet Şener'den boşanan Cenk Küpeli kıymete bindi

Büyük bir aşkla 2019 yılında evlenen Demet Şener ve Cenk Küpeli, geçtiğimiz günlerde boşanma kararı aldı. İkilinin haberi magazin gündemine bomba gibi düşerken arkadaş kaldıklarını açıkladılar. Boşanmanın ardından iş insanı Cenk Küpeli'nin Instagram'da takipçisi sayısı arttı.

2019 yılında nikah masasına oturan, aşklarını her daim dile getiren Demet Şener ve iş insanı Cenk Küpeli'nin sürpriz bir kararla boşanması magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Boşanma nedenini açıklayan ikiliden Demet Şener, çocuk istemediğini kariyerine ağırlık vereceğini söylemişti.

Demet Şener ile evli olduğu dönemde 9 bin takipçisi olan Cenk Küpeli'nin boşanmasının ardından takipçi sayısı bir anda yükselişe geçti. Cenk Küpeli'nin boşanmayla birlikte takipçi sayısı 33 bine çıktı.

Takvim'de yer alan habere göre; 35 yaşındaki iş insanını takibe alanların çoğunun kadın olması, "Eski damat, gözde oldu" dedirtti. Demet Şener, dostça ayrıldığı Cenk Küpeli'ye övgüler yağdırınca; eski eşi, kadınların yakın markajına girdi.

Demet Şener, geçtiğimiz günlerde eski eşi Cenk Küpeli'nin evine yaptığı ziyaret hakkında şunları söylemişti:

'Her zaman gelebilir. Bize bakıyor 'iyi miyiz, değil miyiz' diye. Çocuklarla görüştü. Köpeğimizin bir tanesi iki gündür ondaydı, onu getirdi. Kavgamız yok. İnsanlar seviyeli ayrılıklara alışkın değil, altında bir şey arıyor. Ama bir şey yok merak etmeyin'