Demet Şener ve Cenk Küpeli'nin boşanma nedeni ortaya çıktı

2019'da iş insanı Cenk Küpeli ile nikah masasına oturan İbrahim Kutluay'ın eski eşi Demet Şener cephesinden beklenmedik bir haber geldi. Her daim aşklarını anlatan Demet Şener ve Cenk Küpeli çifti boşandı. İkilinin boşanması magazin gündeminde bomba etkisi yaratırken maddi-manevi karşılıklı olarak talepte bulunmadılar. Ünlü çiftin boşanma nedeni ortaya çıktı. Cenk Küpeli'nin ardından Demet Şener de boşanmayla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

21 Haziran 2019'da evlenen Demet Şener - Cenk Küpeli çiftinden üzen haber geldi. Birbirlerine olan aşklarını sık sık dile getiren çift boşandı.

DEMET ŞENER VE CENK KÜPELİ'NİN BOŞANMA NEDENİ ORTAYA ÇIKTI

Ünlü basketbolcu İbrahim Kutluay ile 11 yıllık evliliğini noktalamasının ardından iş insanı Cenk Küpeli ile nikah masasına oturan Demet Şener'den beklenemedik haber geldi. Boşanma kararı alan Demet Şener ve Cenk Küpeli İstanbul Bakırköy 12. Aile Mahkeme’sinde bu sabah davası görüldü. Ünlü çiftin boşanma nedeninin Cenk Küpeli’nin çocuk istemesi olduğu öne sürüldü.

Uzun bir aradan sonra yeniden iş hayatına adım atan Demet Şener önceliklerini değiştirdi ve çocuk fikrini geri plana attı. Demet Şener'in çocuk istememi nedeniyle ünlü çift anlaşmalı olarak boşandı ve birbirlerinden hiç bir şekilde maddi ve manevi talepleri olmadı.

Demet Şener ve Cenk Küpeli boşandı! Cenk Küpeli kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

DEMET ŞENER'DEN BOŞANMA AÇIKLAMASI

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Demet Şener, boşanmasının nedeni açıkladı. Şener, 'Evliliğimizi üzülerek ve dostça dün bitirmiş bulunuyoruz. Gerekli açıklamaları yaptık fakat bazı yayın organlarında çeşitli iddialarla haber yapılmaktadır. Çocuklarım artık büyüdü ve markamın heyecanıyla yoğun bir çalışma dönemindeyim. Cenk'in çok istediği çocuk konusuna başlarda ben de sıcak baksam da kendimi yeni bir çocuk için hazır hissetmiyorum. Bu konuyu da karşılıklı konuşarak hayattan beklentilerimizin farklı olduğuna karar vererek ve üzülerek ayrılık kararı verdik. Evliliğimiz boyunca Cenk her zaman benim yanımda olmuştur. Ne maddi ne de manevi en ufak bir sorun yaşamamışızdır. Güzel bir evliliği bitirmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Saygı duyulmasını rica ederim.' ifadelerini kullandı.