Demet Özdemir'den evlilik açıklaması: Oğuzhan'a sormak daha doğru olur

Oğuzhan Koç ile Ege'deki tatiline ara veren başarılı oyuncu Demet Özdemir, işlerini halledebilmek için İstanbul'a döndü. Geçtiğimiz gün görüntülenen ünlü oyunu, evlilik sorularına 'Geçen gün Oğuzhan'a sordum; ''Böyle olacağını düşünüyor muydun?'' dedim... Bunlar kısmet işi. Ona sormak daha doğru olur ama güzel bir süreçteyiz şu anda. Yazın tadını çıkaralım. O soruların zamanı var mıdır bilmiyorum ama sorunun zamanı şu an değil.' yanıtını verdi.

Magazinin en gözde çiftlerinden Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çifti Ege'de yakın dostları Çağrı Telkıvıran ve Aslı Bekiroğlu ile çıktıkları tatile ara verdi.

Geçtiğimiz gün görüntülenen Demet Özdemir, Şükrü Özyıldız'la paylaşacağı "Aşk Taktikleri" filminin çekimleri için hazırlıklara başladı. Özdemir, ayaküstü basın mensupları ile sohbet etti.

İlişkisi hakkında konuşan Özdemir, 'Her şey çok güzel gidiyor. Çok eğleniyoruz, çok güzel şeyler paylaşıyoruz. Birbirimize çok şey kattığımızı düşünüyorum. O yüzden çok çok mutluyum' dedi.

Evlilik sorularını da yanıtlayan güzel oyuncu, şunları söyledi: 'Geçen gün Oğuzhan'a sordum; "Böyle olacağını düşünüyor muydun?" dedim... Bunlar kısmet işi. Ona sormak daha doğru olur ama güzel bir süreçteyiz şu anda. Yazın tadını çıkaralım. O soruların zamanı var mıdır bilmiyorum ama sorunun zamanı şu an değil.'