Demet Özdemir ve Engin Akyürek'i bir araya getirdi... Adım Farah dizisinin afişi yayınlandı

Başrolünde Engin Akyürek ve Demet Özdemir'in rol aldığı Adım Farah dizisinin başrol oyuncuları afiş çekimleri için objektif karşısına geçti. Engin Akyürek ile Demet Özdemir'in merakla beklenen Adım Farah dizisinden ilk kareler geldi. İkilinin pozu takipçilerinden büyük ilgi gördü.

Başrollerinde Demet Özdemir, Engin Akyürek, Fırat Tanış, Senan Kara, Lale Başar, Oktay Çubuk, Mustafa Avkıran ve Ali Sürmeli gibi isimlerin yer aldığı Adım Farah dizisi FOX TV'de ekrana gelmeye hazırlanıyor.

DEMET ÖZDEMİR İLE ENGİN AKYÜREK ADIM FARAH AFİŞ ÇEKİMLERİ İÇİN POZ VERDİ

Yapımını O3 Medya'nın, yapımcılığını Saner Ayar'ın üstlendiği "Adım Farah" dizisini Recai Karagöz yönetiyor. Deniz Dargı, M. Cem Görgeç ve S. Cenk Boğatur'un senaryosunu yazdığı dizinin başrol oyuncuları Demet Özdemir ve Engin Akyürek afiş çekimi için kamera karşısına geçerek poz verdi. İkilinin afiş için verdiği poz da sosyal medyada paylaşıldı. İşte o kare;

ADIM FARAH KONUSU

Ana hikayede; ülkesinden kaçmak durumunda kalan ve yasa dışı olarak oğluyla birlikte hayatta kalma mücadelesi veren Farah'ın (Demet Özdemir) istemeden bir cinayete şahit olması ve aynı gece tanıştığı Tahir Lekesiz (Engin Akyürek) ile kesişen hayatlarını konu alacak.