Demet Özdemir öpmek istedi Nevra Serezli kendisini geri çekti! O anlar herkesi şaşırttı

Altın Kelebek Ödül Töreni'nde En İyi Dijital Dizi ödülüne sahip olan Dünya'yla Benim Aramda dizisi ekibine ödüllerini, usta sanatçı Nevra Serezli verdi. Ödülünü alan ekip arasında Asena Bülbüloğlu ile Demet Özdemir de vardı. Hem Demet Özdemir hem de Asena Bülbüloğlu ödül aldıktan sonra Nevra Serezli'yi öpmek istediler ancak tam bu anda Serezli'nin verdiği tepki, oldukça dikkat çekti.

Altın Kelebek Ödül Töreni dikkat çeken birçok ana sahne oldu. Bunlardan birisi de usta sanatçı Nevra Serezli'nin ödül anında oyuncu Demet Özdemir ile yapımcı Asena Bülbüloğlu'na karşı takındığı tavır oldu. En İyi Dijital Dizi ödülünü Disney Plus Türkiye projesi Dünya'yla Benim Aramda aldı. Dizi ekibine ödülünü, Nevra Serezli verdi. Ne olduysa bu anlarda oldu.

DEMET ÖZDEMİR ÖPMEK İSTEDİ NEVRA SEREZLİ KENDİSİNİ GERİ ÇEKTİ

Ödülü almak için sahneye çıkan dizinin yapımcısı Asena Bülbüloğlu ile projenin başrollerinden Demet Özdemir, ödüllerini aldıktan sonra Nevra Serezli'yi öpmek istediler ancak usta sanatçı, sağlık açısından kendisini korumak için bu isteklere olumsuz karşılık verdi ve her iki ismin de kendisini öpmesine izin vermedi.