Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol'un eşi Mihre Çelikkol'un Doğduğun Ev Kaderindir sorusuna verdiği cevaba kayıtsız kalamadı!

Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk'ün başrollerinde yer aldığı Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ekranlarda fırtınalar estirmeye devam ediyor. Fenomen dizide Mehdi rolüne hayat veren İbrahim Çelikkol'un mimar eşi Mihre Çelikkol Instagram'da hayranlarından gelen soruları yanıtladı. Demet Özdemir partnerinin eşi Mihre Çelikkol'a gelen Doğduğun Ev Kaderindir sorusuna verdiği cevap karşısında bakın ne yaptı.

TV 8'in fenomen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir'in yıldızı Demet Özdemir partneri İbrahim Çelikkol'un eşi Mihre Çelikkol'un yaptığı paylaşıma kayıtsız kalamadı.

Her bölümü hayranları tarafından iple çekilen Doğduğun Ev Kaderindir dizisi çarşamba akşamları seyircisiyle buluşmaya devam ediyor. Hikayesi kadar başrol oyuncularının da büyük ilgi gördüğü dizi reytinglerde üst sıralarda yer almayı sürdürüyor.

Demet Özdemir'in Zeynep, İbrahim Çelikkol'un Mehdi karakterleri ile yer aldıkları dizide İbrahim Çelikkol'un eşi Mihre Çelikkol 'Doğduğun Ev Kaderindir' sorusunu verdiği cevap ile gündem oldu! Hayranlarından gelen soruları Instagram hesabından cevaplandıran Mihre Çelikkol'a gelen bir soru dikkat çekti.

Mihre Çelikkol kendisine gelen sorulardan "Doğduğun Ev Kaderindir karakterlerinden İbrahim hariç hangisini seviyorsun en çok?" yazan hayranına "Tabiki Zeynep" yanıtını vererek Demet Özdemir'i etiketledi. Bu cevap ve paylaşıma kayıtsız kalamayan güzel oyuncu, "Mihre güzeli" yazarak karşılık verdi.