Demet Evgar'ın düğünü Emirgan halkını sinirlendirdi! Sosyetenin ünlü ismi Instagram'dan isyan etti

Demet Evgar eşi Levent Babataş ile pandemi sebebiyle ertelenen düğünlerini geçtğimiz gün evlerinin bahçesinde yaptılar. Ancak bu dün Emirgan halkını sinirlendirdi. Demet Evgar ile Levent Babataş'ın sokakları kapatması müzik sesleri, mahalle sakinlerini rahatsız etti. Bu kişiler arasında yer alan sosyetik isim Pelin Doğan, tepkisini sosyal medyada gösterdi.

Demet Evgar ve eşi Levent Babataş Mart ayında nikahla evlenmişlerdi. Çift düğünlerini ise pandemi sebebi ile geçtiğimiz gün yapmışlardı. Emirgan'da oturan ve evlerinin bahçesini düğün mekanı olarak ayarlayan çift, bu hareketleri ile mahallelinin tepkisini topladı.

Müzik sesi ve sokaklara park edilen araçlar, mahalle sakinlerini rahatsız etti. Ünlü oyuncunun bu hareketine tepki gösteren isimlerinden birisi, sosyetenin tanınmış isimlerinden Pelin Doğan oldu.

Doğan paylaşımında, "Emirgan'ın sokaklarını kapatıp, yaşlısı hastası demeden mahvettiler! Mahalle düğünü yapacaksan Arnavut kaldırımlı sokaklarda yaşayan insanları düşüneceksin! Vale bile tutmadan yüzlerce insanın evinin, apartmanının kapı önlerini sokaklarını kapadılar. Hiç yakışmadı." ifadelerine yer verdi.