Demet Akbağ dostları ile buluştu: Konuşacak çok şey var

Ünlü oyuncu Demet Akbağ, Arnavutköy'de objektiflere yansıdı. Arkadaşları ile yemeğe geldiğini ifade eden Demet Akbağ, ''Yurtdışından arkadaşlarım geldi, birazcık hasret giderip sohbet edeceğiz. Uzun zamandır burada değiller. Konuşacak çok şey var'' şeklinde konuştu.

Önceki gün Arnavutköy'de görüntülenen ünlü oyuncu Demet Akbağ, basın mensupları ile sohbet etti. Kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Demet Akbağ, arkadaşları ile yemeğe geldiğini söyledi.

"KONUŞACAK ÇOK ŞEY VAR"

Demet Akbağ, "Yurtdışından arkadaşlarım geldi, birazcık hasret giderip sohbet edeceğiz. Uzun zamandır burada değiller. Konuşacak çok şey var" ifadelerini kullandı.

Usta oyuncu Demet Akbağ, geçtiğimiz gün bir tartışma haberi ile gündeme gelmişti. İddiaya göre Akbağ, spor yapmak için gittiği salonda parfüm kokusundan rahatsız olduğu için spor salonu yönetiminden sıkılmaması konusunda talepte bulundu. Ancak salonun diğer müşterileri bu duruma tepki gösterince tartışma çıkmıştı. Akbağ'a hakkında çıkan spor salonundaki parfüm kokusundan rahatsız olduğu ve bu yüzden şikayetçi olduğu şeklindeki iddialar soruldu. Usta oyuncu soruları yanıtsız bırakmayı tercih etti.