Demet Akalın'la polemik yaşayan TikTok fenomeni Özgür Balakar'dan Hira açıklaması

Demet Akalın geçtiğimiz yıllarda TikTok fenomeni Özgür Balakar ile polemik yaşamış ve Özgür Balakar'ın kızı Hira'ya 7 bin TL'lik bir ödeme yaptırdığını iddia etmişti. Ünlü fenomenden olayla ilgili açıklama geldi.

TikTok fenomeni Özgür Balakar, rol aldığı Yanlış Anlama 2 filminin okuma provalarında görüntülendi. Ünlü fenomen, geçtiğimiz yıllarda şarkıcı Demet Akalın'ın kızı Hira üzerinden yaşadığı polemik ile gündeme gelmişti. Hira, takip ettiği Özgür Balakar'a 7 bin TL değerinde hediye göndermiş, para atmıştı. Konuya açıklık getirmek isteyen Özgür Balakar, Demet Akalın ile yaşadıkları küslük dolayısıyla üzgün olduğunu belirtti:

"Ben her zaman olduğu gibi yayın yapıyordum. Önce hediye geldi sonra yedi bin TL ödeme geldi. Ortada beni ilgilendiren bir olay olmadı ama Demet Hanım polemiğe girdi. Haklı çıkmayı umuyordu ama sanıyorum ki mecrayı kullanmayı bilmediği için böyle bir olay yaşandı. Öncesinde evine de gitmiştim bu küslüğe üzüldüm o yüzden"

Azerbaycan Türkçesi ile Türkiye Türkçesi arasındaki yanlış anlamaların konu alındığı bir filmde rol alan ünlü fenomen, "Filmde TikTok'ta sevdiği fenomene para atan ve hediye gönderen Hira adında bir kızı canlandırıyorum ama belki ben 7 değil 10 bin atarım belli olmaz" açıklamasını yaptı.