Demet Akalın'ın 'uzay starlığı' çıkışına Mustafa Topaloğlu'ndan olay yaratacak sözler! Ortalık karışacak

Ünlü popçu Demet Akalın'ın Aleyna Tilki ile tartışması esnasında paylaşımında ''Tek rakibin Mustafa Topaloğlu 'Uzay starlığı'' ifadelerini kullanması Mustafa Topaloğlu tarafından tepkiyle karşılandı. Mustafa Topaloğlu, ''Bir insan bu kadar mı saygısız ve şuursuz olur ya, sen beni ağzına alacak kadar gerçek sanatçı mısın?'' sözleriyle Demet Akalın'ı yerden yere vurdu.

Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamalarında Demet Akalın'ın Kulüp şarkısının çalınması ve o paylaşımı FIFA'nın Twitter hesabında yer vermesinin ardından olayların ardı arkası kesilmedi.

Aleyna Tilki'yi hedef alan Demet Akalın, "Tek rakibin Mustafa Topaloğlu uzay starlığı. Sakin ol şampiyon FIFA'ya söyleriz seni de paylaşır" paylaşımında bulundu. Demet Akalın'ın yazdıklarının ardından Mustafa Topaloğlu çileden çıktı.

Posta'dan Alev Gürsoy Cimin'e konuşan Mustafa Topaloğlu, Demet Akalın'a şu sözlerle tepki gösterdi: "Bir insan bu kadar mı saygısız ve şuursuz olur ya? Sen beni ağzına alacak kadar gerçek bir sanatçı mısın? Nerede yaşadığını bilmeyen aptal. Aklı sıra beni aşağılamaya çalışıyor, boş konuşuyor."