Demet Akalın'ın Survivor siniri geçmiyor! Turabi'nin paylaşımına öyle bir yanıt verdi ki... Nisa bunu görmemeli

Demet Akalın'ın Survivor'a olan siniri geçmek bilmiyor. Yarışmanın finaline Adem'i destekleyen Demet Akalın, sosyal medyada Acun Ilıcalı'ya Survivor konusunda destek verici paylaşımlarda bulunan Turabi'ye, Nisa üzerinden tepki gösterdi.

Survivor 2014 ve 2015'te şampiyon olan Turabi, sosyal medya üzerinden Survivor ile alakalı bir paylaşımda bulundu. Turabi paylaşımlarında, "Ama asıl olay oylarla birinci olmak değil mi? Demek ki şampiyonun oy atanları daha çokmuş. Her ne olursa olsun tebrik etmek lazım. Acun abi kafasına göre şampiyonu seçiyor olsaydı, şampiyon yapmak isteyeceği son kişi bendim. Elinde olsa ilk hafta kovardı beni."

"Acun abi bir kişiden nefret etse de, bir kişiyi sevse de hak yemez. En güzel örnek 2015 senesi. Benim davranışlarımdan pek haz etmezdi. Sürekli tartışırdık ve ceza yağmuruna tutardı beni. Hilmicem'i çok sevdiğini ve Merve'nin şampiyon olmasını istediğini hissederdim. Söylemezdi... Ama ben bilirdim ki gönlü bu ikisinden birisi şampiyon olsun isterdi. Eğer kafasına göre iş yapıyor olsaydı Merve ve Hilmicem finali olurdu. İlla kadın şampiyon olsun isteseydi o sene Merve şampiyon olurdu. O yüzden adamın günahına girmeyin! O kadar insanın hayalini" cümlelerini kurdu.

Yarışmada hep Nagehan'ı destekleyen final gününde de Adem'i destekleyen Demet Akalın, Nisa'nın birinci olmasında şampiyon olacak kişiyi Acun Ilıcalı'nın belirlediğini iddia etti. Akalın paylaşıma, "Kendini Nisa'yla bir tutman inanılmaz" şeklinde yorum yaptı.