Demet Akalın'ın moralsiz hali dikkat çekti... Nedeni bakın ne çıktı

Ünlü şarkıcı Demet Akalın ve Okan Kurt, Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Demet Akalın'ın moralsiz bir şekilde telefonla konuşması dikkat çekti. Kendisine yöneltilen soruları cevaplamayan Demet Akalım hakkında açıklama yapan Okan Kurt, ünlü şarkıcının Beşiktaş'ın son mağlubiyeti nedeniyle moralsiz olduğunu söyledi.

Nişantaşı'nda bulunan bir klinikten çıkarken görüntülenen Demet Akalın ve Okan Kurt çifti dikkat çekti. Demet Akalın'ın MR çektirdiği öğrenilirken çıkışta telefonla konuşurken ki keyifsiz halleri dikkatlerden kaçmadı. Akalın, soruları yanıtsız bırakarak aracına ilerledi.

Okan Kurt, Demet Akalın'ın moralsiz olmasının nedenini 'Ben mutluyum tabii, şampiyon olma şansımız yüksek. Ama Demet moralsiz. Bir Beşiktaş taraftarı olarak, takımın son mağlubiyeti nedeniyle üzgün.' sözleri ile açıkladı.

Geçtiğimiz gün kızı Hira'nın temizlik yaptığı videoyu yayınlayan Demet Akalın, paylaşımına 'Bayram temizliği yetişmeyenler' notunu düştü. Akalın'ın paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.