Demet Akalın'dan sert çıkış... Aleyna Tilki'yi topa tuttu!

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Aleyna Tilki hakkında sert açıklamalarda bulundu. Çıkardığı İngilizce şarkı ile dünyaya açılmayı hedefleyen Tilki'yi eleştiren Akalın, 'Ben dünya starı olacağım deyip 3 sene sonra çocuk dizinde başrol oldu. Artık Hira bile izlemiyor onun dizisini.' ifadelerini kullandı.

Aleyna Tilki ile arasından su sızmayan Demet Akalın, genç popçuyu adeta topa tuttu. Aleyna Tilki hakkında sert açıklamalarda bulunan Demet Akalın, magazin gündemine bomba gibi düştü.

'DÜNYA STARI OLACĞIM DEYİP ÇOCUK DİZİSİNDE BAŞROL OLDU'

Demet Akalın, genç şarkıcı Aleyna Tilki'yi şu sözlerle eleştirdi:

'Dünya starı olacağım dedi, yazık bak çocuk dizisinde oynuyor, Kimse bana destek olmuyor demiş, biz destek olsak ne olacak? Bize kimse destek olmadı. Ben ilk çıktığında ona çok destek oldum. Ben dünya starı olacağım deyip 3 sene sonra çocuk dizinde başrol oldu. Artık Hira bile izlemiyor onun dizisini.'

'KONYA'DA DOĞMAK BANA ÇOK ŞEY KATTI'

Geçtiğimiz günlerde NR1 Türk FM'e konuk olan Aleyna Tilki, 'Şarkının çıkış tarihini astroloğum verdi ve 26 Şubat'ta çıkardım. Beni dünya starlarından ayıran şey Konya'da doğmuş olmam. Konya'da doğmak bana çok şey kattı. Şarkıma gelen sert eleştiriler kıskançlıktan.' demişti.