Demet Akalın'dan Seda Sayan'a zehir zemberek sözler

Demet Akalın, bir senedir Alişan'la yaptığı programın final yapmasının ardından kendilerinin yerine Seda Sayan'ın geleceği iddiası üzerine Sayan'ı engellemişti. Akalın, bugün paylaştığı mesajında Sayan'a ateş püskürdü.

Demet Akalın, Alişan'la yaptığı programın sona ermesinin ardından yerlerine geçecek olan Seda Sayan'a ateş püskürdü:.

Akalın, paylaşımında "Seni sever sayarız! 21 Mayıs 17.33'te 'Sakın inanmayın böyle abuk sabuk haberlere ben canlı yayın yapamam çocuklar' diye mesaj attın ben de sıkıntı yok dedim. Cuma günü program bitişi ben başlıyorum diye biz sormadan mesaj attın. Bizim yakıştıramadığımız ekiple ağlarken bu mesaj! CENAZE EVİNE DAVULLA GİDİLMEZ! Sen bunu daha iyi bilirsin. Profesyonellikte her şey olur. Son açıklamam ama beni senle yanak yanağa göremezler' Bilgine" ifadelerine yer verdi.

KİMSENİN EKMEĞİYLE OYNAMAM

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Seda Sayan, "Kimsenin ekmeğiyle oynamadım, oynamam" diyerek kendisini savundu.

Programlarının bitmesiyle kendisinin bir ilgisi olmadığını belirten Sayan, Demet Akalın'a cevap verdi " TV ile yapılan anlaşmanız bitmiş 1 hafta önce. Sorduğumda 'sorun yok, anlaşabilirsin' mesajın elimde duruyor, komik olmayın. Sizi kovmadılar anlaşmanız BİTTİ "