Demet Akalın'dan Hadise'ye 'fake hesap' göndermesi

''En İyi Kadın Şarkıcı'' ödülünü kimin alacağı merak edilirken İrem Derici, Aleyna Tilki ve Derya Uluğ gibi isimlerin arasında Hadise de yerini aldı. Demet Akalın, Hadise'nin ''fark atar'' yorumunu yapan hayranına verdiği cevapla yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Akalın, ''atmış zaten fake hesap hepsi'' yorumunu yazdı.

Bu yıl Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Kadın Şarkıcı" kategorisinde 10 isim var. Aleyna Tilki, Hadise, Demet Akalın, İrem Derici, Tuğçe Kandemir, Melek Mosso, Derya Uluğ, Zeynep Bastık, Ece Seçkin gibi birbirinden başarılı isimler aday oldu.

Şimdilerde Mehmet Dinçerler ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Hadise'nin hayranları sosyal medyada büyük destek verdi.

Bir sosyal medya kullanıcısı "Hadise fark atar" yorumunu yazdı. Demet Akalın, yapılan yoruma verdiği "atmış zaten fake hesap hepsi " cevabı ile gündem oldu. Yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyen Demet Akalın'a bir başka sosyal medya kullanıcısı yanıt verdi.

Hadise'nin hayranı "sen kendin buna inanıyor musun cidden ya... Azıcık daha yaratıcı olsanız keşke" sözleri ile Akalın'a tepki gösterdi.