Demet Akalın'dan Can Yaman'ın sevgilisi Diletta Leotta hakkında şoke eden sözler

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, Can Yaman'ın İtalyan sevgilisi Diletta Leotta'nın iş insanı Ryan Friedkin ile samimi fotoğraflarının ortaya çıkmasının ardından sosyal medyada yaptığı yorumla dikkatleri üzerine çekti.

Erkenci Kuş dizisinin ardından İtalya'da çok popüler olan Can Yaman Sandakon dizisi çekimleri için hazırlıklarına devam ederken gönlünü Diletta Leotta'ya kaptırdı ve güzel spikere evlilik teklifinde bulundu.

İkilinin aşk yaşaması hem Türk hem de İtalyan basını tarafından yakından takip edilirken Can Yaman, Instagram hesabını bir anda kapatınca ayrılık haberleri gündeme geldi. Yakışıklı oyunu daha sonra hesabını yeniden açarken sevilisi ile olan fotoğrafları silmediği ortaya çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Can Yaman'ın nikah masasına oturmaya hazırladığı Diletta Leotta ile İtalya 1. Futbol Ligi (Serie A) ekiplerinden Roma'nın başkan yardımcısı Ryan Friedkin'le samimi görüntüleri magazin gündemine bomba gibi düştü.

Demet Akalın, Can Yaman'ın sevgilisi hakkında, 'Kız güzel olsa içim yanmaz. Çirkin ama paylaşılamıyor... Her zaman çirkinlik şansı önemli diyorum' açıklamasıyla sosyal medyayı salladı.