Demet Akalın Okan Kurt son dakika boşandı mı boşanma nedeni ne Demet Akalın neden boşandı

Demet Akalın Okan Kurt son dakika boşandı mı, Demet Akalın neden boşanıyor? Şarkıcı Demet Akalın ve Okan Kurt çiftinin ayrılık kararı aldığı öğrenildi. Demet Akalın ile Okan Kurt, 23 Nisan 2012'de nikah masasına oturmuş çiftin bu evlilikten Hira isminde bir de kızları dünyaya gelmişti. İsmail Bayrak’ın haberine göre, geçen yıllarda Okan Kurt'un işleri bozuldu ve aile şirketleri olan Martaş Lojistik piyasaya yaklaşık 150 milyon TL borçlandı. Borçların ödenmemesi üzerine dün çiftin Beykoz'daki evlerinde haciz işlemi uygulandı. Karar gereği, villada bulunan bir dizi eşya haczedildi. Aralarında televizyon, bilgisayar, klima ve tabloların olduğu eşyalar, kamyona yüklenerek götürüldü. Daha önce 'evliliğimizde kriz yaşadık ama çok şükür atlattık' diyen Demet Akalın, son yaşanan gelişmenin ardından Okan Kurt'tan boşanma kararı aldı. Çiftin davası bugün görülecek. Ünlü şarkıcı Demet Akalın'la yaptığı evlilik sonrası magazin basınında ismi sıklıkla duyulmaya başlayan ünlü iş adamı Okan Kurt'un kim olduğu ve kariyeri merak konusu oldu. İşte, Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt hakkında merak edilen tüm detaylar... Aslen Gaziantep kökenli olan Okan Kurt, 1982 yılında Mersin’de dünyaya geldi. Küçük yaşlardan beri ailesinin işleri dolayısıyla ticaretin içinde olan Okan Kurt bir süre ABD'de eğitim aldı. Bir dönem İtalya'da da yaşayan Kurt, Kendi camiasında başarılı bir iş adamı olarak tanınıyor. Varlıklı bir aileden gelen Okan Kurt, küçük yaşlardan beri iç içe olduğu ticaret hayatına devam ediyor.

Demet Akalın Okan Kurt son dakika boşandı mı, Demet Akalın neden boşanıyor? Şarkıcı Demet Akalın ve Okan Kurt çiftinin ayrılık kararı aldığı öğrenildi. Demet Akalın ile Okan Kurt, 23 Nisan 2012'de nikah masasına oturmuş çiftin bu evlilikten Hira isminde bir de kızları dünyaya gelmişti. İsmail Bayrak’ın haberine göre, geçen yıllarda Okan Kurt'un işleri bozuldu ve aile şirketleri olan Martaş Lojistik piyasaya yaklaşık 150 milyon TL borçlandı. Borçların ödenmemesi üzerine dün çiftin Beykoz'daki evlerinde haciz işlemi uygulandı. Karar gereği, villada bulunan bir dizi eşya haczedildi. Aralarında televizyon, bilgisayar, klima ve tabloların olduğu eşyalar, kamyona yüklenerek götürüldü. Daha önce 'evliliğimizde kriz yaşadık ama çok şükür atlattık' diyen Demet Akalın, son yaşanan gelişmenin ardından Okan Kurt'tan boşanma kararı aldı. Çiftin davası bugün görülecek. Bu arada Demet Akalın Okan Kurt çifti hakkında şoke eden bir suçlama geldi. “Söylemezsem Olmaz” canlı yayınında konuşan Bircan Bali, çift hakkında bomba bir iddiada bulundu. İddiaya göre mağduriyet yaşayan bir kişinin kendisine ulaştığını aktaran Bircan Bali, Okan Kurt ve ailesinin şirketinin çok ciddi suçlamalarla karşı karşıya olduğunu açıkladı. Bircan Bali şok suçlamayı tek bir kelime ile ifade etti: Tefecilik! Bali elinde belgeler olduğunun altını çizdi. Bircan Bali, daha önce Demet Akalın’la Okan Kurt’un boşanmanın eşiğinde olduğunu ve Okan Kurt’un borç batağındaki aile şirketinin dar boğazdan çıkamadığını daha önce aktarmıştı. Ancak Demet Akalın eşinden boşanmayacağı yönünde bir açıklama yapmıştı. Detaylar aksam.com.tr'de

Demet Akalın'ın evinde haczedilen eşyalar için tıklayınız

Demet Akalın, Okan Kurt'tan boşandı

Evlerine haciz gelmesinin ardından boşanma kararı alan Demet Akalın ve Okan Kurt bugün adliyeye geldi! İşte boşanmaya gelen Akalın'dan ilk görüntüler. Haciz haberleriyle gündemde olan Demet Akalın ile Okan Kurt boşanma kararı aldı. Çiftin boşanma davası Beykoz Adliyesi'nde saat 16.00'da görülmeye başlandı. Çift, 6,5 yıllık evliliklerini 10 dakika süren duruşmayla bitirdi. Demet Akalın ve Okan Kurt duruşmaya dakikalar kala adliyeye ayrı ayrı geldiler. İkilinin keyifsiz halleri gözlerden kaçmadı. Adliyeye ayrı ayrı gelen Demet Akalın ile Okan Kurt çıkışta da yan yana gelmedi...Demet Akalın ile Okan Kurt, 23 Nisan 2012'de nikah masasına oturmuş çiftin bu evlilikten Hira isminde bir de kızları dünyaya gelmişti.  Haciz geriliminden sonra 6,5 yıllık evliliklerini bitirme kararı alan Demet Akalın ve Okan Kurt, boşandı. Boşanma sonrası ilk açıklama Okan Kurt'tan geldi. Kurt, "Boşanmayı ilk ben talep etmedim" dedi.

Okan KURT'U SİLDİ 

Akalın, Instagram ve Twitter hesabından 'Kurt' soyadını da sildi. 

Demet Akalın'ın daha önce de iki kez evliliği bitmişti. Ünlü şarkıcı, 2010 yılında Önder Bekensir'den, 2006 yılında da Oğuz Kayhan'dan boşanmıştı.

TAZMİNAT VE NAFAKA TALEBİ YOK

10 dakika süren dava sonrası anlaşmalı olarak boşanan çift birbirlerinden herhangi tazminat ve nafaka talep etmedi. Mahkeme kızları Hira'nın velayatini de Demet Akalın'a verdi.

OKAN'DAN İLK AÇIKLAMA

Dava sonrası açıklama yapan Okan Kurt boşanma talebinin ilk kendinden geldiği iddialarına cevap verdi. Kurt, "Boşanmayı ilk ben talep etmedim" açıklamasını yaptı.

DEMET AKALIN SOSYAL MEDYADAN YANIT VERDİ

Gazeteci Ata Benli'nin 'Demet Akalın formaliteden boşanıyor diyenler için öyle bir durum artık yok. Araç, tapu, banka hesapları kimin üzerine ise haciz o kişiye gider. Eşinin borcundan dolayı kişinin kendine ait olan mal varlığına kanun gereği el konulamıyor' şeklindeki tweet'ine Demet Akalın cevap yazdı.

İşte Demet Akalın açıklamaları: "Ağabeyinin home ofisiymiş benim evim.Pes artık! Kızımın odasını bile almayı düşündüler. Ne diyelim. Herkes her şeyi düşünebilir.Sıkıntı yok. Bana sevenlerimin duası yeter. Sağ olun"

'FORMALİTE BOŞANMA MI' SORUSUNA YANIT

Mahkemeden sonra çıkışta açıklama yapmayan Demet Akalın, “Formalite bir boşanma mı" sorusuna “Yok" demekle yetinmişti.

''BÖYLE ŞEYİN HAYIRLISI MI OLUR''

Okan Kurt ise “Hayırlı olsun" diyenlere “Böyle şeyin hayırlısı mı olur" şeklinde yanıt verdi. Ayrıca boşanma talebinin kendisinden gelmediğini söylemişti.

HACİZİ KİM YAPTIRDI?

Demet Akalın'ın oturduğu koltuğu, yattığı yatağa kadar herşeyi alan Turkuaz Petrol Ürünleri AŞ oldu. Saatler süren haciz işlemi sonrası kamyonlara yüklenen eşyalar arasında, tablolar, televizyonlar, klimalar ve koltuk takımları da yer aldı.

OKAN KURT'UN ŞİRKETİ BORÇ TAKTI

Demet Akalın'ın 6 yıl önce evlendiği eşi Okan Kurt, taşıma işi yapıyordu. Martaş Lojistik isminde bir şirketi olan Okan Kurt, işleri batırıp herkese borç takınca haciz memurları kapıya sıralandı.

NE KADAR BORCU VAR?

Okan Kurt'un bankalara ve piyasaya 150 milyon lirayı aşkın borç taktığı söyleniyor. Demet Akalın'ın evine ilk hacize gelen de yakıt aldığı Turkuaz Petrol Ürünleri AŞ avukatları oldu.

ŞOK SUÇLAMA

Demet Akalın Okan Kurt çifti hakkında şoke eden bir suçlama geldi. “Söylemezsem Olmaz” canlı yayınında konuşan Bircan Bali, çift hakkında bomba bir iddiada bulundu. İddiaya göre mağduriyet yaşayan bir kişinin kendisine ulaştığını aktaran Bircan Bali, Okan Kurt ve ailesinin şirketinin çok ciddi suçlamalarla karşı karşıya olduğunu açıkladı. Bircan Bali şok suçlamayı tek bir kelime ile ifade etti: Tefecilik! Bali elinde belgeler olduğunun altını çizdi. Bircan Bali, daha önce Demet Akalın’la Okan Kurt’un boşanmanın eşiğinde olduğunu ve Okan Kurt’un borç batağındaki aile şirketinin dar boğazdan çıkamadığını daha önce aktarmıştı. Ancak Demet Akalın eşinden boşanmayacağı yönünde bir açıklama yapmıştı.

DEMET AKALIN KİMDİR?

Doğum Yeri : Kocaeli/ Türkiye 

Doğum Tarihi : 23.4.1972 -
 Demet Akalın
Demet Akalın Kurt ( 23 Nisan 1972), Türk şarkıcı ve eski manken. 

Gölcük, Kocaeli'de doğdu ve lise eğitimini Barbaros Hayrettin Lisesi'nde tamamladı. Annesinin teşvikiyle Yaşar Alptekin'in mankenlik kursuna giderek mankenlik odaklı bir kariyerin peşine düştü ve Neşe Erberk'in ajansında mankenliğe başladı. Ek olarak 1990'larda çeşitli sinema filmlerinde ve televizyon dizilerinde oyunculuk yaptı. 

Mankenlikle eş zamanlı olarak gazinolarda şarkı söylemeye başladı ve bunun bir sonucu olarak 1996'da ilk stüdyo albümü Sebebim'i piyasaya sürdü ancak çalışma çok ses getiren bir çıkış yapmasına yardımcı olamadı. Daha sonradan çıkış şarkısı "Aşkın Açamadığı Kapı" ile Kral TV Video Müzik Ödülleri'nden Yılın Şarkısı ödülünü kazanan Banane (2004), MÜ-YAP'tan altın sertifika alan Kusursuz 19 (2006) ve Dans Et (2008) gibi 2000'ler boyunca çıkardığı albümlerle çeşitli başarılar yakalayarak Türk pop müziğindeki yerini sağlamlaştırdı. 

Yayımlandığı yıl Türkiye'nin en çok satan albümü olan Pırlanta (2015) dahil olmak üzere satış başarısı elde eden albümlerle 2010'larda Türk pop müziğindeki yerini korumaya devam etti. Türkiye'de liste başı olan "Afedersin", "Mucize", "Toz Pembe" ve "Hayalet" hitlerinin yanı sıra "Tecrübe", "Çanta", "Olacak Olacak", "Sabıka", "İlahi Adalet" ve "Ders Olsun" şarkıları da ilk beş başarısı gösterdi. 

Albümlerinde yer verdiği "giderli şarkılarla" müzik eleştirmenleri tarafından kendi tarzını oluşturduğu kabul edilen Akalın, şarkılarının yanı sıra magazinsel kişiliğiyle de sık sık öne çıktı. 

2007'den itibaren Hande Yener ile yaptığı sözlü tartışmalar geleneksel bir hâl alarak zaman zaman tekrarlandı ve magazin gündemini meşgul etti. 2006'da Oğuz Kayhan'la ve 2010'da Önder Bekensir'le yaptığı birkaç aylık evliliklerden sonra 2012'de şu anki eşi Okan Kurt ile evlenerek 2014'te ilk çocuğu Hira'yı dünyaya getirdi. Bugüne kadar iki Altın Kelebek Ödülü ve dört Kral Türkiye Müzik Ödülü dahil olmak üzere onlarca ödül kazandı. 

Demet Akalın, Aralık 2014'te DMC ile albüm başına Turkish lira symbol 8x10px.png750 bin fiyat koyan bir kayıt anlaşması imzaladı.2015 başlarında bu şirketin etiketini taşıyacak dokuzuncu stüdyo albümünün hazırlıklarını sürdürürken Emrah Karaduman'ın Toz Duman albümündeki "İntikam" ve Sinan Akçıl'ın Ayıp Yani albümündeki "Vazgeçilmezim" şarkılarını seslendirdi. 

Haziran'da dokuzuncu stüdyo albümü Pırlanta'yı Türkiye'de iki numaraya kadar yükselen çıkış şarkısı "Ders Olsun" eşliğinde yayımladı. Albümün kendisi ise ülkede liste başı oldu,ayrıca 105 bin kopya satarak yılın en çok satan albümü oldu ve DMC tarafından altın sertifika ile ödüllendirildi. Albümün tanıtımı için "Ders Olsun"un ardından "Gölge", "Çalkala", "Beş Yıl", "Pırlanta" ve "Şerefime Namusuma" şarkılarının video klipleri de gösterime girdi. Akalın, aynı yıl Ağustos'ta başlayıp sonraki ay sona eren TV8 ses yarışması Rising Star Türkiye'nin ilk sezonunda Gülben Ergen, Fuat Güner ve Mustafa Sandal ile jüri koltuğunu paylaştı. 

Evlilikleri: 

Oğuz Kayhan (e. 2006; b. 2006) 
Önder Bekensir (e. 2010; b. 2010) 
Okan Kurt (e. 2012) 

Diskografi 
Sebebim (1996) 
Unuttum (2003) 
Banane (2004) 
Kusursuz 19 (2006) 
Dans Et (2008) 
Zirve (2010) 
Giderli 16 (2012) 
Rekor (2014) 
Pırlanta (2015) 
Rakipsiz (2016) 

Filmografi 
Günlerden Pazar (1992) 
Tele Anahtar (1994) 
Osman Pazarlama (2016) 

OKAN KURT KİMDİR?

Ünlü şarkıcı Demet Akalın'la yaptığı evlilik sonrası magazin basınında ismi sıklıkla duyulmaya başlayan ünlü iş adamı Okan Kurt'un kim olduğu ve kariyeri merak konusu oldu. İşte, Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt hakkında merak edilen tüm detaylar... Aslen Gaziantep kökenli olan Okan Kurt, 1982 yılında Mersin’de dünyaya geldi. Küçük yaşlardan beri ailesinin işleri dolayısıyla ticaretin içinde olan Okan Kurt bir süre ABD'de eğitim aldı. Bir dönem İtalya'da da yaşayan Kurt, Kendi camiasında başarılı bir iş adamı olarak tanınıyor. Varlıklı bir aileden gelen Okan Kurt, küçük yaşlardan beri iç içe olduğu ticaret hayatına devam ediyor.

2012 yılında görkemli bir düğün ile ünlü pop sanatçısı Demet Akalın ile hayatını birleştirdi. Türkiye’nin en çok konuşulan çiftlerinden olan Demet Akalın - Okan Kurt çiftinin bu evlilikten 2014 yılında "Hira" adını verdikleri bir kızı doğdu.

İş adamı olarak bilinen Okan Kurt, eşi Demet Akalın’ın "Şerefime Namusuma" şarkısının klibinde oynadı, bu klip uzun süre konuşuldu. Çift ünlü komedyen Şahan Gökbakar’ın ‘Osman Pazarlama’ filminde konuk oyuncu olarak yer aldı. İkilinin sahnesi filmin en çok konuşulan anlarından oldu.