Demet Akalın ile Mustafa Topaloğlu polemiğine Okan Kurt dahil oldu

Demet Akalın'ın Aleyna Tilki'ye FIFA paylaşımı dolayısıyla verdiği cevapta Mustafa Topaloğlu'na yapılan uzaylı benzetmesine atıfta bulunması yeni bir kavga başlatmıştı. Mustafa Topaloğlu, kendisine laf atan Demet Akalın'a sert sözlerle yüklenmişti. Olaylara Okan Kurt da dahil oldu.

Demet Akalın ile Mustafa Topaloğlu arasında Trabzonspor'un galibiyet kutlamasında çalan Kulüp şarkısı üzerinden yeni bir tartışma baş göstermişti. Demet Akalın'ın Aleyna Tilki'ye ancak uzayda star olursun lafını söylerken Mustafa Topaloğlu'nun ismini geçirmesi Topaloğlu'nu sinirlendirmişti. Akalın için ağır sözler kullanan Topaloğlu'na ünlü şarkıcının hayat arkadaşı Okan Kurt'tan özür geldi.

OKAN KURT'TAN MUSTAFA TOPALOĞLU'NA ÖZÜR

2. Sayfa adlı magazin programına özel röportaj veren Mustafa Topaloğlu, olayla ilgili konuştu:

"Demet çok yakın gördüğüm bir insan. Yanımıza gelir giderdi. Beni örnek vermesi şaşkınlık yarattı. Beni neden Aleyna'ya örnek gösterdi? Uzaylı olmak kötü bir şey mi? Mütevazi olmak kötü bir şey mi? Ben ne kadar mütevazı bir insanım. 'Oy Oy Eminem' şarkım Avrupa'da Balkanlar'da hala bilinir. Sanatçılar saygıyı bırakırlarsa topluma kötü örnek olurlar. Niye beni örnek verdi? Ben de o zaman diyorum ki. Dünya uzayın içinde değil mi? Eşi Okan Kurt beni aradı, özür diledi. Gazeteye verdiğim röportajı gördü çekemedi sözlerimi."