Demet Akalın ile Ersay Üner'in arasını Trabzonspor'un şampiyonluk kutlaması bozdu

Demet Akalın Trabzonspor'un şampiyonluk kutlamaları için kullanılan Kulüp şarkısı için bir paylaşımda bulunmuş ve Aleyna Tilki'yi hedef almıştı. Demet Akalın'ın bu paylaşımına Ersay Üner'den yanıt geldi. Ersay Üner kullandığı ifadeler ile eski dostu Demet Akalın'ı hedefine aldı.

Trabzonspor şampiyonluk kutlamalarında Demet Akalın ve Ozan Doğulu'nun "Kulüp" şarkısını kullanmış ve bu şarkıya yapılan gösteri, FIFA'nın resmi kanalında paylaşılmıştı. Bu video için bir kullanıcısı Demet Akalın'a telif istemesi önerisinde bulunmuştu. Demet Akalın ise buna, "Adamlar beni dünya starı yapacak! Aleyna duymasın. Hayal kuruyor ama ben oturduğum yerden FIFA'dayım. Neymiş? Önemli olan don değil şarkıymış" cevabını vermişti.

ERSAY ÜNER'DEN DEMET AKALIN'I HEDEF ALAN SÖZLER

Bu paylaşıma sinirlenen Ersay Üner, eski dostu Demet Akalın'ı hedefine aldı ve şu paylaşımı yaptı:

"Edis ve Aleyna... İkisi de 20'li yaşlarında ülkelerinde birçok başarıya imza atmışlar. İsteseler buradaki kariyerleriyle yetinip evler, arabalar alıp keyfine sürecek donanıma sahipler. Onlar ne yapıyor? Her şeylerini riske atıp kendilerine ve işlerine yatırım yapıyor. Hayalleri peşinde zaman ve emek harcıyorlar. Eleştiri tabi ki olacak ama üslup ve saygı önemli. Ben ikisine de saygı duyuyor ve şans diliyorum. Cesaretlerinden dolayı da kutluyorum."

Üner'in bu sözleri Akalın'ı sinirlendirdi ve o da şu paylaşımları yaptı!