Demet Akalın annesine hediye ettiği arabayı kullanıyor iddialarına fotoğraflarla yanıt verdi! 'O kadar cimri değiliz'

Alişan ile program yapan Demet Akalın yeni paylaşımıyla hakkında çıkan iddialara yanıt verdi. Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde annesine araba almış sonrasında hediye ettiği arabayı kendisi kullanıyor şeklinde haberlerle magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Demet Akalın hakkında çıkan iddialara yeni paylaşımlarıyla yanıt verdi.

Star TV ekranlarında Alişan ile sabah programı sunan Demet Akalın geçtiğimiz günlerde annesi Şenay Akalın'a hediye ettiği araba ile gündeme bomba gibi düşmüştü. Akalın, hediye arabanın fotoğrafını "Annem güle güle gez" notuyla sosyal medyadan paylaşmıştı.

Ünlü şarkıcı, daha sonraki günlerde annesine hediye ettiği arabayı kendisi kullanıyor şeklinde magazin haberleri ile gündeme gelmişti.

Demet Akalın hakkında çıkan haberlere, sosyal medya hesabı Instagram story'sinden yaptığı yeni paylaşımlarla cevap vermekte gecikmedi. 

Hem kendi arabasını hem de annesine hediye ettiği arabayı paylaşan ünlü isim, gönderisine "Bu benim, bu annemin. O kadar cimri değiliz be" notunu yazdı. 

Sen Çal Kapımı dizisinin set pozunda dikkat çeken Hande Erçel ve Kerem Bürsin detayı

La Casa de Papel ve Elite dizilerinin yıldızlarından hayranlarını üzen karar

Muhteşem Yüzyıl'ın Hürrem'i Meryem Uzerli'yi annelik heyecanı sardı! Ünlü oyuncudan Lily Koi ile yeni paylaşım