Deliha 2 konusu ve oyuncuları! Deliha 2 filmi nerede çekildi?

Bu akşam Show Tv ekranlarından Deliha 2 izleyicilerin karşısına çıkacak. keyifli anlar yaşatacak olan film hakkından araştırmalar sürüyor. Yönetmenliğini Gupse Özay'ın yaptığı Deliha 2 komedi türünde ekranlara gelecek. 2018 yılından yayınlanan Deliha 2 konusu nedir, oyuncuları kim? Deliha 2 nerede çekildi? sorularının yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz.

Deliha 2 oyuncuları ve konusu yoğun ilgi görüyor. İzleyicilere keyifli anlar yaşatacak olan film komedi türünde ekranlara gelecek. Deliha 2 filmin senaryosu ve yönetmenliği Gupse Özay tarafından yapıldı. Bu akşam Show Tv'de ekrana gelecek olan film merak konusu oldu. Birçok ünlü oyuncunun yer aldığı Deliha 2 konusu nedir, oyuncuları kim? Deliha 2 nerede çekildi? sorularının cevabı aranıyor.

DELİHA 2 OYUNCULARI KİM?

Deliha 2 oyuncuları Türk televizyonlarından isim yapmış kişilerden oluşuyor. Filmin yönetmenliğini ve senaryosunu yazan Gupse Özay, Deliha karakteri ile karşımıza çıkacak. Birçok filme senaryo yazan ve oynayan Gupse Özay'ın ilk yönetmenlik deneyimi oldu. Filmde Derya Alabora, Esin Eden, Hülya Duyar, Ali Çelik, Aksel Bonfil, Eda Ece, Mehmet Er, Özlem Akınözü ve Fatih Özkan gibi oyuncular yer alıyor.

DELİHA 2 KONUSU NEDİR?

Zeliha hala deli, ve çok samimi, ve başına sürekli yeni dertler açıyor. İlk filmde aşkın peşinde koşan Zeliha, ikinci filmde artık bir kariyer yapmanın yolunu arıyor. Aşçı olmanın hayalini kurarak bir şık restoranda çalışmaya başlıyor. Zeliha sonunda hayalini kurduğu şeylere ulaşabilecek midir, yoksa gerçek dünya hayallerini ve kalbini mi kıracaktır?

DELİHA 2 NEREDE ÇEKİLDİ?

Bu akşam ekrana gelecek olan Deliha 2 filmi Köyceğiz'e bağlı Döğüşbelen köyünde satın alınan çiftlikte çekilmiştir.