Deli Yürek'in yıldızı Zeynep Tokuş oyunculuğu bıraktı mı? İlk kez bu kadar net konuştu

Deli Yürek dizisinde Kenan İmirzalıoğlu ile başrolleri paylaşmasıyla adını duyuran Zeynep Tokuş, geçtiğimiz gün Arnavutköy'de görüntülendi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Zeynep tokuş, ''oyunculuğu bıraktı'' yönünde çıkan haberlere açıklık getirdi. Ünlü oyuncu, ''Oyunculuktan koptum' diyemem ara ara beni mutlu edecek roller gelirse değerlendireceğim'' dedi.

Uzun bir süredir ekranlarda yerini almayan ünlü oyuncu Zeynep Tokuş, yoluna yoga eğitmeni olarak devam etme kararı aldı. 'Deli Yürek' dizisinde Kenan İmirzalıoğlu ile başrolü paylaşıp kariyerinde zirveye tırmanan Zeynep Tokuş, sakin bir hayat sürmeyi tercih etti.

Oyunculuğu kesin olarak bıraktığı konuşulan Tokuş, önceki gün Arnavutköy'de arkadaşı ile sohbet ederken objektiflere yansıdı.

ZEYNEP TOKUŞ OYUNCULUĞU BIRAKTI MI?

Basın mensupları ile sohbet etmeyi ihmal etmeyen Tokuş, "Bir süre İstanbul'da olacağım. 'Aşkın Kıyameti' adlı filmde yoga hocası olarak yer almıştım. 'Oyunculuktan koptum' diyemem ara ara beni mutlu edecek roller gelirse değerlendireceğim" şeklinde konuştu.