Değişimiyle ağızları açık bırakan Sihirli Annem'in Toprak'ı Jennifer Boyner'le ilgili şaşırtan gerçek! Meğer yıllar önce...

Jennifer Boyner, Sihirli Annem'in Toprak'ı olarak akıllarda yer etmiş durumda. Sihirli Annem dışında Hepsi 1 adlı dizide de rol alan Jennifer Boyner, değişimiyle sıklıkla gündeme geliyor. Ancak Jennifer Boyner hakkında çok az kişinin bildiği bir gerçek bulunuyor. Bu gerçeği öğrenenler, şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

Sihirli Annem dizisinde Toprak rolünü oynayan Jennifer Boyner, seyircinin aklında hep bu karakteri ile kaldı. Dizide Eda perinin küçük, yaramaz peri kızı Toprak'ı oynayan Jennifer Boyner artık bir genç kız. Değişimiyle gündem olan ve sosyal medyada influencerlik yapan Jennifer Boyner, hakkında merak edilenlerle de sıklıkla aratılıyor. Jennifer Boyner için en çok merak edilen ise nereli olduğu.

SİHİRLİ ANNEM'İN TOPRAK'I HAKKINDA ŞAŞIRTAN GERÇEK

Jennifer Boyner aslen Nijeryalı, annesi ise Türk. Babası futbolculuk yapmak için Türkiye'ye geliyor ve burada annesiyle tanışıyor. Tam 6 kardeş olan Jennifer Boyner, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı alınca Boyner soyadını alıyor.

Jennifer'in asıl soyadı Ubgomah. Sihirli Annem'de rol aldığı dönemlerde de soyadı Ubgomah olarak geçen Jennifer, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığını aldıktan sonra Boyner soyadını kullanmaya başladı.

Sihirli Annem dizisinden sonra Hepsi 1 adlı dizide Zeynep karakterini oynayan Jennifer Boyner'in soyadı jenerikte Boyner olarak geçti.