Değişimi ile herkesi şaşırttı: Doktorlar dizisinin Ela'sıydı! İşte Yasemin Özilhan'ın son hali

Doktorlar dizisi bir dönem pek çok insan tarafından sevilerek izleniyordu. Dizi sona ermiş olsa bile günümüzde de bazı diziseverler tarafından seyrediliyor. Ayrıca dizide rol alan isimlerden bazıları; Melike Güner, Kutsi ve Yasemin Özilhan olarak sayılabiliyor. Öte yandan Doktorlar dizisinin Ela'sı Yasemin Özilhan, yıllar sonraki değişimi ile adeta herkesi şaşırttı. Detaylar haberimizde…

Doktorlar dizisi 2006 yılında izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Ayrıca kısa sürede sevilen dizi 2011 yılında sona erdi. Ancak sona ermiş olsa bile bazı diziseverler tarafından sevilerek izlenmeye devam ediyor. Öte yandan Doktorlar dizisinde; Mehtap Altunok, Melike Güner, Kutsi, Bekir Aksoy ve Yasemin Özilhan rol alıyordu.

Doktorlar dizisinde; Mehtap Altunok ''Dr. Julide Aydin'', Melike Güner ''Zenan Parlar'', Kutsi ''Levent Atahanlı'', Bekir Aksoy ''Suat Birtan'' ve Yasemin Özilhan ''Ela Altındağ'' karakterini canlandırıyordu.

DOKTORLAR DİZİSİNİN ELA'SI ADETA HERKESİ ŞAŞIRTTI

Doktorlar dizinde canlandırdığı Ela Altındağ karakteri ile hemen herkesin beğenisini toplayan Yasemin Özilhan, başarılı oyunculuğu ile dikkat çekiyordu. Bu nedenle seneler sonraki hali de pek çok dizisever tarafından merak ediliyor.

Doktorlar dizi 2011 yılında sona erdi. Nitekim Ela Altındağ karakterini canlandıran Yasemin Özilhan şimdilerde 39 yaşında. Bu nedenle Yasemin Özilhan'ı seneler sonra ilk kez gören adeta herkes değişimine şaşırabiliyor.

YASEMİN ÖZİLHAN'IN SENELER SONRAKİ HALİ

Yasemin Özilhan, Doktorlar dizisinde canlandırdığı Ela Altındağ karakteri ile birçok insanın gönlünde adeta taht kurmayı başarmıştı. Bu nedenle yıllar sonraki hali de merak edilebiliyor. İşte Doktorlar dizisinin Ela Altındağ'ı, Yasemin Özilhan'ın seneler sonraki hali;