Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu sevgilisinden şiddet gördü mü? Flaş açıklama geldi

Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu'nun kısa bir süre önce yollarını ayırdığı Baran Tınaz'dan şiddet gördüğü iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. İddiaların Deren Talu, sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. Talu, ''Darp edildiğim ve bu nedenle ayrıldığımız iddiaları tamamen gerçek dışı. Beraberliğimi artık arkadaş boyutuna taşımak, saygı ve sevgi çerçevesinde aldığımız ortak karardı'' dedi.

Defne Samyeli ile Eren Talu'nun evliliğinden dünyaya gelen kızları Deren Talu, sık sık romantik pozlar paylaştığı sosyetik isim Baran Tınaz ile kısa bir süre önce ayrılık kararı aldı. Deren Talu'nun Baran Tınaz'dan şiddet gördüğü iddiasıyla ayrıldığı öne sürüldü.

Söylemezsem Olmazın haberine göre, bir reklam filmi için teklif alan Deren Talu, sevgilisinin onayı olmadan kabul etti. İkili daha sonra arabada tartıştığı ve Tınaz'ın Talu'ya şiddet uyguladığı ileri sürüldü. Çıkan şiddet iddiasına Deren Talu'dan cevap gecikmedi.

Instagram hesabından açıklamada bulunan Talu, şu ifadelere yer verdi: "05.04.2023 tarihinde Beyaz TV kanalında yayınlanan Söylemezsem Olmaz adlı programda Baran Tınaz tarafından darp edildiğim ve bu nedenle ayrıldığımız iddiaları tamamen gerçek dışıdır. Beraberliğimizi artık arkadaşlık boyutuna taşımak, saygı ve sevgi çerçevesinde beraberce aldığımız ortak bir karardır. Darp iddiaları kesinlikle yalandır. Bir kadın olarak bırakın şahsıma, hiçbir kadına fiziksel, sözel, duygusal şiddeti tolere etmem söz konusu bile değilken, üç yılımı saygı ve sevgiyle geçirdiğim bir kişinin adının şiddet iddialarına karışmasını üzüntüyle karşılıyorum. Yasal haklarım saklı kalmak kaydıyla, bu gerçek dışı iddiaları ekrana taşıyan programcıların sahip olduklarını bildiğim sorumluluk ve görev bilinciyle bir an önce gerekli düzeltmeyi yapmalarını bekliyorum"