Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu ile Baran Tınaz'dan tatil pozu... Beğeni topladı

Uzun süredir Baran Tınaz ile aşk yaşayan Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu, sosyal medya hesabından dikkat çeken paylaşımlarda bulunmaya devam ediyor. Tatile çıkan Deren Talu, iş insanı sevgilisi Baran Tına ile çekildiği kareyi sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. Talu'nun paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Defne Samyeli'nin Eren Talu ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Deren Talu, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yerini alıyor. Giyim tarzı ile sıkça magazin basınında yerini alan Deren Talu, dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Bir süredir iş insanı Baran Tınaz ile aşk yaşayan Deren Talu, sevgilisiyle objektif karşısına geçti. Sosyal medya hesabından Baran Tınaz'la romantik karesini paylaşan Talu, takipçilerinden büyük ilgi gördü. Oyunculuk da yapan Talu'nun paylaşımı beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Sosyal medya kullanıcıları, "Maşallah Nazar değmesin sizeee çok güzelsiniz çok özell" ve "Maşallah harikasınız" gibi yorumlarda bulundu. İşte o paylaşım;