Defne Samyeli'den şiddet itirafı!

Son olarak Sol Yanım dizisinde rol alan Defne Samyeli, önceki gün bir mekandan çıkarken görüntülendi. Maskesiz olarak görüntülenen Samyeli'nin şiddet ile ilgili söyledikleri dikkat çekti. Defne Samyeli, 'Ben de dahil şiddete uğramayan kadın yoktur' ifadelerini kullandı.

Star TV'de ekrana getirilen ancak reytinglere kurban giderek erken final kararı alan Sol Yanım dizisinde rol almış olan Defne Samyeli, önceki gün bir mekandan çıkarken maskesiz olarak görüntülendi. Son dönemde artan kadın cinayetleri ve şiddet olaylarıyla ilgili konuşan Samyeli, şunları söyledi.

Sadece kadına değil, canlıya, erkeğe, herkese karşı psikolojik sosyal, ekonomik, fiziksel şiddetin tümden değiştirilmesi için bu zihniyet devrimi içerisinde nasıl yetiştirildiğimiz ve eğitimin rolünün çok büyük olduğuna inanıyorum. Ben de mutlaka şiddete uğramışımdır, uğramayan kadın yoktur ama fiziksel şiddete uğramadım.'

Sol Yanım dizisinin erken final yapması hakkında konuşan Samyeli, 'Evet dizi bitti, üzgün falan değilim bence tadında bitti. Seyircinin reyting olarak fazla kucaklamadığı projeler hem yapım şirketlerini hem de kanalları yoruyor' ifadelerini kullandı.