Defne Samyeli'den Çağrı Telkıvıran iddialarına cevap! Kesin dille yalanladı

Çağrı Telkıvan ile aşk yaşadığı yönünde çıkan haberlerle gündeme gelen oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli, iddialar hakkında ilk kez konuştu. Etilerde görüntülenen Defne Samyeli, Çağrı Telkıvıran ile aşk iddiasını yalanladı. Samyeli, ''Arkadaşız, stüdyoda iş yapıyoruz. Gizemli bir şey varmış ve yakalanıyormuşuz gibi lanse edilmesinden rahatsızlık duyuyorum'' dedi.

Spikerliği bırakmasının ardından kariyerine oyuncu ve şarkıcı olarak devam etme kararı alan Defne Samyeli, geçtiğimiz gün Etiler'de objektiflere yansıdı. Defne Samyeli, arkadaşlarıyla birlikte oturduğu mekanın çıkışında kendisini bekleyen basın mensupları ile sohbet etmeyi ihmal etmedi. Samyeli, geçtiğimiz günlerde birlikte görüntülendiği müzisyen Çağrı Telkıvıran ile haklarında çıkan aşk iddialarına da cevap verdi.

Samyeli, "Çağrı benim arkadaşım. Stüdyoda iş yapıyoruz. Sanki çok gizemli bir şey varmış, yakalanıyormuşuz gibi lanse edilmesinden rahatsızlık duyuyorum. Çünkü böyle bir şey zaten yok. Saklanılan bir durum da yok. Birlikte şarkı yapıyoruz" diye konuştu.