Defne Samyeli 'eski aşkına gönderme' başlıklı haberlere sitem etti: Nezaketim ceza ile karşılanıyor

Defne Samyeli, geçtiğimiz gün verdiği röportajda Cem Yılmaz ile yeni sevgilisi Rüya Demirbulut'la aşk yaşamasıyla ilgili yaptığı yorumla dikkat çekti. Defne Samyeli, basında ''eski aşkına gönderme'' olarak atılan başlıklara sitem etti. Samyeli, ''Nezaketim ceza ile karşılanıyor'' dedi.

Spikerliği bırakıp kariyerine oyuncu ve şarkıcı olarak devam etme kararı alan Defne Samyeli'nin eski sevgilisi Cem Yılmaz, kendisinden 21 yaş küçük Rüya Demirbulut ile aşk yaşamaya başladı.

Cem Yılmaz'ın yeni sevgilisi sorulan Defne Samyeli, "Bu yaş farkları olayı yeni bir şey değil. Annem ve babam arasında 32 yaş var. Bununla ilgili kategorizasyon içerisinde olmamak gerekir. Bu konuyu eleştirmek benim yapacağım bir şey değil, beni de ilgilendirmez" demişti. Samyeli, hakkında çıkan haberlere sitem etti.

Geçtiğimiz gün Etiler'de bir mekandan çıkarken görüntülenen Samyeli, "Ben nezaketimden, beni bekliyorsunuz diye bütün sorularınıza cevap vermeye çalışıyorum. Bana sormadığınız soruları yazarak oradan manşet çıkartıyorsunuz. Nezaketim ceza ile karşılanıyor. Bugüne kadar kimin hayatı hakkında cevap vermişim ki gönderme yapayım. Beni başka insanlarla aynı haberlere meze yapıyorsunuz. Neden videolu yapmıyorsunuz haberleri? Bu haberler çıkınca ben de 'Demek ki konuşmamam gerekiyor' diye düşünüyorum" sözleri ile tepkisini dile getirdi.