Defne Samyeli asrın felaketi hakkında konuştu: Normalleşecek bir durum yok

Şarkıcı ve oyuncu Defne Samyeli, öneki akşam aracında görüntülendi. Gazetecilerin, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki depremin ardından 10 ilimizde medyana gelen büyük yıkım ile ilgili sorularına Defne Samyeli cevap verdi. Samyeli, ''Deprem gündemi ile ilgili ne konuşayım. Çok üzücü, normalleşecek bir durum yok, hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, ayaküstü konuşulacak konular değil bunlar'' şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz akşam Etiler'deki bir restorandan çıkarken objektiflere yansıyan Defne Samyeli, basın mensuplarının röportaj isteğini geri çevirdi. Spikerliği bırakmasının ardından oyunculuk ve şarkıcılık kariyerinde ilerlemeye karar verem Defne Samyeli, "Şu an olmaz, randevum var, gitmek zorundayım." dedi.

"NORMALLEŞECEK BİR DURUM YOK"

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli, merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerle ilgili gelen sorulara ise "Deprem gündemi ile ilgili ne konuşayım. Çok üzücü, normalleşecek bir durum yok, hiçbir şey eskisi gibi olmayacak, ayaküstü konuşulacak konular değil bunlar" şeklinde konuştu.