Deep Purple kulis isteğiyle şaşırttı! Ünlü grup bakın ne yemek talebinde bulundu

Tüm zamanların en iyi gruplarından Deep Purple, bu akşam Sarıyer LifePark'ta İstanbullularla buluşuyor. Grup kulislerine imam bayıldı ve Kars gravyeri istedi.

Smoke On The Water', 'Highway Star', 'Burn', 'Child in Time', 'Hurricane' gibi birçok ölümsüz şarkıya imza atan Deep Purple'ın, pandemi nedeniyle ertelenen konserleri bu akşam gerçekleşiyor. Grup, 'The Whoosh! Tour' kapsamında bu akşam Sarıyer LifePark'ta sevenlerinin karşısına çıkıyor. Grubun teknik ekibi günler öncesinden İstanbul'a geldi. 10 gündür konser için hazırlanan mekanda, 150 kişi görev aldı.

ÖZEL MUTFAK KURULDU

NEO Events organizasyonunda gerçekleşecek olan konser kulisi için özel bir mutfak kuruldu. Hazırlanacak yemeklerde kullanılan her malzeme için grup yönetiminden onay alındı. Türk mutfağını yakından tanıdıkları için Ege otlarıyla hazırlanan özel menüye, özellikle imam bayıldı ve Kars gravyeri eklendi. Özel jetleriyle İstanbul'a inen grup, konserin ertesi günü kendileri için hazırlanan program dahilinde İstanbul'un tarihi mekanlarını gezecek.