David Beckham ile kıyaslanıyordu... İzzet Yıldızhan'dan güldüren cevap

Pinhani'nin 'Dünyadan Uzak' şarkısını kendi tarzı ile seslendiren İzzet Yıldızhan gündemde yerini alırken Kuruçeşme'de objektiflere yansıdı. Muhabirlerin, sosyal medyada kendisini ve çocuklarını eski futbolcu David Beckham ile kıyaslamaları hatırlatılan Yıldızhan, 'Benim oğullarım daha yakışıklı. Beckham dünyanın tanıdığı biri ama beni de yabana atmasınlar' diyerek esprili bir yanıt verdi.

Ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan, Pinhani'ye ait olan 'Dünyadan Uzak' şarkısını seslendirmesinin ardından kimi sosyal medya kullanıcıları beğenirken kimi kullanıcılar ise eleştirdi. Önceki gün Kuruçeşme'de objektiflere takılan İzzet Yıldızhan, basın mensupları ile sohbet etmeyi ihmal etmedi.

'İYİ Kİ OKUMUŞUM'

Pinhani şarkısını seslendirmesi hatırlatılan Yıldızhan, 'Olumlu kadar olumsuz yorumda gelebilir. Şarkı benim içime çok sindi. İyi ki okumuşum diyorum. Pinhani grubuna da sizlerin aracılığıyla teşekkür etmek istiyorum. Şu dönemde kimse para almadan kıpırdamıyor. Oysaki Pinhani'nin solisti Sinan Kaynakçı bu şarkı için benden 1 kuruş talep etmedi. Kendisi harika bir insan' dedi.

KIYASLAMAYA GÜLDÜREN CEVAP

İzzet Yıldızhan'a sosyal medyada David Beckham ve çocuklarıyla karşılaştırılması hatırlatıldı. İzzet Yıldızhan, 'Diyarbeckham' ve 'İzzet Beckham' yorumlarına güldüğünü ifade ederek şunları söyledi: 'Yani oğullarım diye demiyorum ama bana göre daha yakışıklılar. David Beckham dünyanın tanıdığı bir isim ama kimse İzzet Yıldızhan'ı yabana atamaz. Hem onun 4 evladı var benim 9'