Dava yüzünden Karayip Korsanları filminden çıkarılan Johnny Depp, 20 milyon doları reddetti

Amber Heard ile iftara davası sürecinde Karayip Korsanları filminin kadrosundan çıkarılan Johnny Depp cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Johnny Depp'in yeniden Karayip Korsanları kadrosuna döneceği iddia edildi. Depp'in 20 milyon doları reddettiii konuşulmaya başlandı.

Kendisi gibi oyuncu olan Amber Heard ile olaylı bir boşanma süreci geçiren Johnny Depp sonrasında karşılıklı olarak açtıkları "iftira" ve "taciz" davası ile uzunca bir süre dünya basınında yerini aldı. Mahkeme Johnny Depp'i haklı bulurken Amber Heard'ın tazminat ödemesine karar verdi.

Dava sürecindeyken Karayip Korsanları filminin kadrosundan çıkarılan ünlü oyuncu cephesinde yeni bir gelişme yaşandı.

Disney Stüdyoları Başkanı Sean Bailey geçtiğimiz günlerde stüdyonun oyuncunun tekrar ikonik seriye dönüp dönmeyeceğine dair kesin bir şey söyleyemeyeceklerini açıkladı. Bu da, Depp'in bir kez daha sempatik korsan olarak ekranlara döneceği ve Disney ile 20 milyon dolarlık bir anlaşma yapacağı yönünde söylentilerin öne sürülmesine sebep oldu.

Ancak Daily Mail'in haberine göre; Johnny Depp'in, Disney ile bir daha çalışmak gibi bir planı yok. Johnny Depp'e yakın kaynaklar, 60 yaşındaki oyuncunun eski eşi tarafından ortaya atılan iddiaların ardından Disney'in kendisini ortada bırakmasına hâlâ 'öfkeli' olduğunu açıkladı: Amber Heard'ün yalan söylediği apaçık ortada olmasına rağmen Disney Johnny Depp'le olan anlaşmasını bitirmeyi tercih etti.

"Depp'in Disney ile işi bitti" diyen kaynaklar, Johnny Depp'in teklif ne kadar kazançlı olursa olsun ya da rolü ne kadar küçük olursa olsun, söz konusu film için geri dönmeyi asla kabul etmeyeceğine karar verdiğini ve bir daha herhangi bir stüdyo filminde oynamasının pek olası olmadığını söyledi.