Darp suçundan yargılanan Ozan Güven'in davasında yeni gelişme! 'Ellerinde çizikler, bacağında kesikler vardı'

Oyuncu Ozan Güven'in eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp etmek suçundan yargılandığı davada, şoförü Hasan Doğan tanık olarak dinlendi. Şoför Doğan, olay gecesi Deniz Bulutsuz'un çenesindeki bantta kan olduğunu söyledi.

AA - DHA

Ozan Güven'in eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı gerekçesiyle "basit yaralama" ile diğer suçlardan "sanık-müşteki" olarak, Deniz Bulutsuz ile karşılıklı yargılandıkları davada yeni duruşma görüldü. Ozan Güven'in şoförlüğünü yapan kişi, tanık olarak dinlendi.

İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya Ozan Güven katılmazken, müşteki-sanık sıfatındaki Deniz Bulutsuz ise avukatlarıyla birlikte hazır bulundu.

OZAN GÜVEN'İN ŞOFÖRÜ TANIK OLARAK DİNLENDİ

Güven'in 17 yıldır şoförü olduğunu belirten Hasan Doğan, olay gecesi saat 03.00 sıralarında mahalleden birisinin kendisini arayarak Ozan Güven'in çağırdığını söylediğini belirtti.

DHA'da yer alan bilgiye göre; eve geldiğinde Ozan Güven'i gördüğünü, yüzünün bir kısmında kızarıklık, ellerinde çizikler, bacaklarında kesikler olduğunu gördüğünü söyledi. Hastaneye gitmeyi teklif ettiğini ancak Güven'in kabul etmeyip Deniz Bulutsuz'u istediği yere bırakmasını istediğini söyledi.

Deniz Bulutsuz'u araçla sokaktan aldığını belirten Doğan, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi:

"4-5 defa 'Ben bir şey yapmadım' diye tekrar etti. Caddeye çıkmıştım. 'Ozan yaralı. Ramazan ya da Kamil'i ara.' dedi. Geri döndüm. Alt sokağa aracı bıraktım. Deniz Hanım'dan araçta beklemesini rica ettim. Ozan Bey'in sol şakağı kızarıktı. Ayağının altında cam kesikleri vardı. Ellerinde ve kollarında çizikler vardı. Kendisini hastaneye götürmeyi teklif ettim. Kabul etmedi.'

'EVDE OZAN GÜVEN'İN OĞLU ALİ VARDI'

Bulutsuz'u arkadaşının evine bıraktığını sonra kendisini arayarak Ozan Güven'in durumunu sorduğunu dile getiren Doğan, 'Evinde olduğunu söyledim. Telefonu kapattık. Evde o zaman Ozan Bey'in 16 yaşındaki oğlu vardı. Müştemilat şeklinde bir yer vardı. Orada kalıyordu. Ozan Bey'in kaldığı evle aralarında yaklaşık 10 metre var. Bir ses olsa duyulurdu.' dedi.

'DENİZ BULUTSUZ'UN ÇENESİNDE BANT VARDI, KANLIYDI'

Deniz Bulutsuz şoför Doğan'a, "Beni sokağın ortasında bulduğunuzda ne haldeydim? Ayağımda ayakkabı var mıydı?" diye sordu.

Bu soruya Doğan'ın verdiği yanıt, "Çenesinde bir bant vardı. Kanlıydı. Ozan Bey'in yapıştırdığını söyledi. O saatte ayağını görmedim. Aracın arka koltuğuna oturdu." yanıtını verdi.

DENİZ BULUTSUZ: 'BURADA BANA SALDIRI VARDI'

DHA'da yer alan bilgiye göre; tanığın dinlenmesi sonrası söz alan Deniz Bulutsuz ise, "Herkes üstüne basa basa aramızda bir arbede yaşandığını anlatıyor. Arbede iki insan arasında olur. Burada bana saldırı vardı" açıklamasında bulundu.

Hakim, müşteki-sanık Deniz Bulutsuz'un tedavi olduğu hastaneden tüm evrakların istenilmesine karar verdi ve duruşmayı erteledi.