Dark 3. sezon Netflix'te yayımlandı mı? Dark 3. sezon izleme linki!

Dark 3. yeni sezon için geri sayım sona erdi. Netflix'te yayımlanan ve heyecanla beklenen Dark 3. sezon bugün yayımlandı. İlk sezonu 2017 yılında yayımlanan Dark'ın 3. sezonunun aynı zamanda final sezonu olacağı tahmin ediliyor. Zira Dark'ın yaratıcılarından Baranboodar, 3. Sezonu büyük yolculuğun son döngüsü olarak ifade edilmişti...

Dark dizisinin hayranlarının heyecanla beklediği gün geldi çattı. Netflix üzerinden yayımlanan ve birçok ülkeden hayran kitlesine sahip olan bilimkurgu ve gerilim türündeki Alman dizisi Dark'ın 3. sezonu bugün yayımlandı. Baran bo Odar ve Jantje Friese tarafından yaratılan Dark'ın yayımlanan yeni sezonunun da final sezonu olması bekleniyor.  

DARK 3. SEZON İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DARK 3. SEZON NETFLİX'TE!

Dark dizisinin yeni sezonu için yayın tarihi 27 Haziran olarak belirlenmişti. Netflix kullanıcıları bugün itibari ile Dark'ın 3. sezonunu izleyebilecek.

Dizinin 1. sezon ilk bölümü 1 Kasım 2017’de Netflix üzerinden yayınlanmıştı. 2. Sezonu ise 2019 yılının Haziran ayında izleyiciyle buluşmuştu.

DARK 3. SEZON NASIL İZLENİR?

Dark 3. sezon Netflix üzerinden oturum açılarak izlenebiliyor. Netflix üyesi olmayanlar ise sunulan seçeneklerden üyelik satın alarak Netflix'i izlemeye başlayabiliyor. Bunun için bir e-mail adresi ve kredi kartı bilgilerinin girilmiş olması gerekiyor.

DARK KONUSU NEDİR?

Almanya'nın Winden kasabasının çocuklarının ortadan kaybolmaya başlamasıyla bölgede yaşayan dört ailenin kopuk ilişkileri, çifte yaşamları ve karanlık geçmişleri gün yüzüne çıkmış ve üç nesli kapsayan bir gizem gözler önüne serilmiştir.

Ana karakterler arasında babasının intiharını atlatmaya çalışan genç Jonas Kahnwald, erkek kardeşi 33 yıl önce ortadan kaybolan polis memuru Ulrich Nielsen ve emniyet amiri Charlotte Doppler yer almaktadır.

2019'da başlayan hikâye, dizideki ana ailelerden belirli kişilerin nüfuz sahibi Tiedemann ailesinin bölgede işlettiği nükleer enerji santralinin altından geçen mağara sisteminde bulunan bir solucan deliğinin varlığından yavaşça haberdar olmasıyla dizinin hikâyesi zamanda yolculuk ile kısa sürede 1986 ve 1953'ten de olaylar içermeye başlar.

DARK DİZİSİ OYUNCULARI

Louis Hofmann

Maja Schöne

Oliver Masucci

Stephan Kampwirth

Angela Winkler

Jördis Triebel

Daan Lennard Liebrenz

Lisa Vicari

Moritz Jahn

Paul Lux